BIK – Mjesečni horoskop za MAJ! Očekuje vas SJAJAN mjesec s vidljivim razvojem u svojim vezama, karijeri, zdravlju i bogatstvu, zasjat ćete poput dijamnta!

BIK – Mjesečni horoskop za MAJ! Očekuje vas SJAJAN mjesec s vidljivim razvojem u svojim vezama, karijeri, zdravlju i bogatstvu, zasjat ćete poput dijamnta!

27 travnja, 2023 0 By Admin

Dragi Bikovi, saznajte sto vas očekuje u mjesecu Maju na planu ljubavi, posla karijere, financija, zdravlja, a donosimo poseban dio horoskopa koji se odnosi na one osobe koje se bave nekim profesionalizmom, kao i za studente. Takodjer vam otkrivamo koji će vam dani u mjesecu pogodovati, kao i one koji će vam manje pogodovati. Saznajte da li će mjesec Maj ispuniti vasa očekivanja i sto vam zvijezde poručuju…

OPĆENITO:

Imat ćete sjajan mjesec, s vidljivim razvojem u svojim vezama, karijeri, zdravlju i bogatstvu. Položaj planeta povoljno će utjecati na vaš samorazvoj, pa čak i na karijeru. Ovaj ćete mjesec zasjati poput dijamanta. Posao povezan s inostranstvom možete dobiti ako pokušavate sudjelovati u inozemnim projektima. Morate biti oprezni u govoru i komunikaciji. Ne upotrebljavajte oštre riječi protiv nikoga. Ovog mjeseca možete postati duhovni. Planeti će također imati veliki duhovni utjecaj na vas. Mnogo pozitivnih stvari prisutno je u vašoj sudbini, što vam može pomoći da uspijete ovog mjeseca. Možete putovati u inozemstvo zbog posla i putovati na mnoga hodočasnička mjesta kako biste duhovno rasli.

 

 

LJUBAV

Ljubav sada može biti dobra zbog pozitivnog utjecaja planeta. Potrošit ćete nešto novca za supružnika ili ljubavnika. To će ga usrećiti. Morate poboljšati svoje odnose svojom ljubavlju i ne govoriti nikakve oštre riječi jer će vas planeti na to poticati. Morat ćete se potruditi provesti vrijeme s partnerom, jer ćete biti zauzeti poslom i putovanjima. Ovaj ćete se mjesec usredotočiti na svoju obitelj i sebe. Provest ćete više vremena na sebi nego na druženju s prijateljima.

 

 

FINANCIJE:

Planetarni položaji ovog mjeseca mogu poboljšati vaše bogatstvo i dodati novac u novčanik, ali trebat će vam neko vrijeme da vidite stvarni novac. Vidjet ćete stalni rast ulaganja, a svidjet ćete se i novim poslovnim partnerima. Ovog mjeseca planeti mogu donijeti neke promjene u karijeri i velika poboljšanja u vašoj osobnosti, što će ugoditi onima oko vas. Možete otplatiti zajmove. Ovaj mjesec ne biste trebali uzimati nove zajmove, jer to može biti donekle rizično za vašu budućnost. Budite oprezni i suzdržite se bilo kakvih impulzivnih odluka.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2