Ništa i nitko ne može uništiti ljubav OVA DVA astro para. Njihova ljubav je vječna i jača od svega!

Ništa i nitko ne može uništiti ljubav OVA DVA astro para. Njihova ljubav je vječna i jača od svega!

17 travnja, 2021 0 By Admin

LAV – RAK

Lav i Rak su specifični, jer osim što su ljubavni par, oni razviju i prijateljski odnos i kada im ljubavni odnos ne funkcionira, odlično se tada slažu kao prijatelji.

Lavovi šarmantni, samouvjereni i misle da mogu šarmirati i osvojiti svakoga. Međutim, kada naiđu na Raka, onda shvate da moraju promijeniti svoju taktiku. Prema Raku se neće moći ponšati frajerski, jer tako Raka neće moći osvojiti. Prije svega se mora prijateljeski i zaštitnički ponašati. Nakon dosta truda i vremena, ipak će osvojiti Raka, ali to nije kraj, nego početak borbe za opstanak.

Lav je nagle naravi i često ima epizode kada urla i divlja. Rak je puno smireniji i staloženiji i često takve njegove epizode riješava mirnim tonom i na miran način. Međutim i Rak zna vrlo dobro povisiti glas i vrlo uspješno se izboriti sa Lavom i na kraju izaći kao pobjednik. Ako Lav primjeti ili osjeti da osjećaji Raka slabe, pokušat će ju povratit raznim skupim poklonima ili predivnim iznenađenjima.

Rak voli i poklone i iznenađenja, ali to nije dovoljno da prijeđe preko teške i nagle naravi Lava.

Lav je strahovito ljubomoran i u vezi mu zapravo ljubomora predstavlja najveći problem. Ako osjeti da Rak flertuje, to će ga izluditi, iako Lav nekad vidi flert tamo gdje ga zaista ni malo nema. Lav voli i želi da je sva pažnja Raka usmjerena ka njemu. Da ga obasipa pažnjom, nježnošću, da mu se divi i hvali ga.

Međutim, toga u njihovom odnosu ima najmanje, ali zato svađe koje su konstantne, njih ima najviše. Koliko god da je Rak mirniji i nježniji od Lava, kod verbalnih sukoba mu više nego odlično parira, pa se često desi da Rak ne zatvara usta, a Lav šuti i sluša. U takvim situacijama Lav najčešće ustaje i odlazi.

Tada oboje imaju vremena da u miru razmisle o vezi i o tome kako im je razdvojenima. Čak dobro i funkcioniraju razdvojeni, ali svaka sitnica ih podsjeti jedno na drugo i tu se onda javlja osjećaj nedostajanja. Lav pokorno dolazi kod Raka, prepun pažnje, lijepih riječi i pustih obećanja kako će se promijeniti, iako i on i Rak znaju da neće.

Iako Račica zna da od obećanja i  mijenjanja neće biti ništa, ipak mu daje šansu i prihvaća ispriku, jer ne može zamisliti svoj život bez svog Lava.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Stranice: 1 2