LJUBOMORNI ZODIJACI! Zvijezde otkrivaju  kako koji zodijak PODNOSI LJUBOMORU i KAKO SE TADA PONAŠA…

LJUBOMORNI ZODIJACI! Zvijezde otkrivaju  kako koji zodijak PODNOSI LJUBOMORU i KAKO SE TADA PONAŠA…

9 travnja, 2021 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vaga često sumnja u partnerove osjećaje. Često što joj partner više iskazuje ljubav i osjećaje, ona to protumači kao glumu. Što joj više dajete ljubavi, tim više ona sumnja u osjećaje. Iz toga razloga često je ljubomorna.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Škorpija je specifična. Ona ne voli ljubomoru i smeta joj, ali ponekad se naljuti ako smatra da partner treba biti ljubomoran, a on ne reagira na način da je ljubomoran. Kada je njena ljubomora u pitanju, ljubomorna je kada osjeti prijetnju.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Strijelac je strahovito ljubomoran i kada je ljubomoran, to ga obuzme u strašnoj mjeri da je u stanju napraviti sve i svašta. Ne može se kontrolirati u takvom stanju.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Jarac pokušava suzbiti u sebi ljubomoru te se počne više truditi oko partnera. Ako se desi situacija na javnom mjeste, pričekat će da dođu kući, te će riješiti problem između četiri zida.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vodolija zapravo  često ima opravdan razlog za ljubomoru, jer je jedan od zodijaka koji je najviše puta bio prevaren. Isto tako, često ima i ljubomorne partnere.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Ribe su ljubomorne, ali rijetko kada naprave scenu. Ribe traže puno ljubavi i daju. Kada veza ne ispuni njena očekivanja, jednostavno se povuče i ode.

Stranice: 1 2