Precizan i detaljan MJESEČNI horoskop za APRIL za SVE znakove!

Precizan i detaljan MJESEČNI horoskop za APRIL za SVE znakove!

1 travnja, 2021 0 By Admin

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Ljubav:

Obiteljski ljudi i obitelj im je sve. Najčešće nemaju većih problema sa partnerom, a tako će se nastaviti i u narednom mjesecu. Sa svojim partnerom se gotovo idealno razumijete i gotovo idealno funkcionirate. Vaše svađe i trzavice su najčešće zbog nebitnih stvari koje vrlo brzo riješite. Slobodni zodijaci će se javiti svojoj bivšoj ljubavi i otvoreno dati do znanja da žele pokušati još jednom.

Posao:

Morate pokušati prestati trošiti novac na stvari koje vam nisu prijeko potrebne, jer primanja vam neće biti prevelika i moglo bi vam faliti novca za osnovne stvari, a mogli bi se desiti ne nekakvi neplanirani troškovi izdatci.

Zdravlje:

Zdravlje je stabilno, odnosno nećete nailaziti na nove zdravstvene probleme. Više sna ne bi škodilo. Organizmu je potreban odmor.

 

 

VODOLIJA (21.01. – 19.02. )

Ljubav:

U ljubavi je zavladala tišina i monotonija. Premalo komunicirate sa partnerom što će se odraziti i na vašu vezu. Krenite od sitnica, zajedničkog  druženja, otiđite na popodnevnu kavu i tako ćete biti fokusirani jedno na drugo i nećete imati drugi izbor nego razgovarati, a to je ono što vam upravo nedostaje. Slobodni zodijaci žude da ljubavi, žude da vole i budu voljeni. Ništa forsiranjem nećete postići. Ljubav će vam se desiti kada ju najmanje budete očekivali.

Posao:

U narednom mjesecu se ne morate brinuti oko financija jer nećete imati nikakvih neplaniranih troškova. Na poslu vam je moguća povišica plaće ili će vas poslodavac nagraditi dodatno sa novčanim iznosom.

Zdravlje:

Stres je ono što najviše šteti vašem zdravlju. Pokušajte da se manje nervirate oko stvari koje ne možete promijeniti i na koje ne možete utjecati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Ljubav:

U ljubavi nemate većih problema, ali stalno je prisutna nekakva nervoza i loše raspoloženje, kako kod vas tako i kod vašeg partnera. Premalo komunicirate. Morate poraditi na komunikaciji jer postoji mogućnost da se prilično udaljite jedno od drugog. Slobodni zodijaci će sasvim slučajno i bez ikakvih planova upoznati osobu koja će im zaokupiti misli. Netko će morati napraviti prvi korak. Budite to vi, borite se za svoju sreću. Ne možete ništa izgubiti, možete samo dobiti.

Posao:

Trenutno ste upali u priličnu novčanu krizu, zato dobro raspodijelite novac da vam ne bi falilo za osnovne potrepštine. Igre na sreću bi vam mogle donijeti mnogo novca sa kojim bi riješili sve vaše financijske probleme.

Zdravlje:

U narednom periodu prisutna će biti nervoza što bi se moglo odraziti na vaše psihičko stanje i učestale glavobolje.

Stranice: 1 2 3 4