Precizan i detaljan MJESEČNI horoskop za APRIL za SVE znakove!

Precizan i detaljan MJESEČNI horoskop za APRIL za SVE znakove!

1 travnja, 2021 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Ljubav:

Stiže vam jedan prekrasan ljubavni period. Uživat ćete sa voljenom osobom kao nikada do sada. Čekaju vas brojni zajednički sretni trenutci koji će vas ispunjavati i još više zbližiti. Isto tako, čeka vas putovanje sa voljenom osobom. Slobodni zodijaci će upoznati osobu preko jedne treće osobe. Vaša bliska osoba upoznat će vas sa osobom s kojom ćete najvjerojatnije ostvariti vezu.

Posao:

Na poslu su vam mogući problemi sa radnim kolegama. Imajte na umu da vam nisu svi prijatelji koji vam se prikazuju kao takvima. Oni rade sve isključivo za svoju korist i preko vas će se služeći manipulacijama pokušati podići na jednu višu razinu.

Zdravlje:

Ovaj period bi se mogao odraziti na vaše glavobolje i želudac. Jedite što laganiju hrani i pijte dovoljno tekućine.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Ljubav:

Ne zamarajte se više sa prošlosti, jer to je završena priča. Koliko god smišljali šta i kako, od toga neće biti ništa. Ljubav se neće desiti ponovo što god vi napravili, jer tamo gdje nema ljubavi, nema ni veze. Okrenite se i posvetite se više životu koji sad živite. Slobodni zodijaci žele vezu i imati nekoga kome će pokloniti svu pažnju i ljubav, ali su statični i nikako da se pokrenu i naprave nešto po tom pitanju. Pokrenite se, inače ni ne postoji mogućnost da nekoga upoznate.

Posao:

Zacrtali ste si svoj put, svoje ideje i svoje planove. Istrajte u tome do kraja, potrudite se svim silama, jer vi to možete. Nemojte dozvoliti da vas bilo tko omete na tome putu, jer bit će onih koji će vas pokušati skrenuti sa vašeg puta.

Zdravlje:

Stabilno bez većih problema. Više sna i laganija prehrana, te malo više fizičke aktivnosti.

 

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Ljubav:

Uporno se trudite da sačuvate vašu vezu, radite sve da ugodite partneru, ali vaš partner kao da to ne vidi ili ne želi vidjeti. Ili je došlo do zasićenja ili polako ljubav blijedi. Vrijeme da prepustite svome partneru da otvori karte i pokaže što točno želi, jer vi ste probali sve. Slobodni zodijaci previše svog vremena ostavljaju na društvenim mrežama i nadaju se tako pronaći nekoga za vezu. Ustanite, izađite i šarmirajte osobu koja vam se svidi, vi to možete.

Posao:

Previše ste zaokupljeni poslom, te ste time zanemarili vama bitne ljude, kao i vaše prijatelje. Posložite prioritete u životu i posvetite svoje vrijeme i bliskim ljudima, jer bi se vrlo lako mogli još više udaljiti, a čak i ostati bez nekih. Posao i novac je bitan, ali bitan je i sklad sa bliskim ljudima.

Zdravlje:

Stres, nervoza i pretjerano razmišljanje mogu ozbiljno ugroziti vaše zdravlje. Manje stresa, više odmora. To je ono što vam treba.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4