TEST LIČNOSTI! – IZABERI jedan cvijet i SAZNAJ koja je tvoja NAJBOLJA OSOBINA!

TEST LIČNOSTI! – IZABERI jedan cvijet i SAZNAJ koja je tvoja NAJBOLJA OSOBINA!

11 ožujka, 2021 0 By Admin

DRUGA SLIKA

Jedna od vaših najboljih osobina je razumijevanje. Vi ste osoba koja uvijek pokušava razumjeti sve i svakoga. Niste osoba koja osuđuje sve, svašta i svakoga. Da bi do toga došlo, to onda zaista mora biti nešto strašno i ružno. Mnogi vam se zapravo zbog toga dive što uvijek uspijete pronaći razumijevanje za svakoga, jer oni ne pronalaze. Zbog toga vas ljudi vole i rado vam se povjeravaju, jer znaju da ćete ih shvatiti, a ne osuditi.

Isto tako u tom slučaju, vi ćete zaista nekoga saslušati pozorno, a ne, kako bi se reklo ” s jednim uhom”, a nakon minute nemate pojma što vam je rečeno. Iako imate dosta i svojih problema i iako je ponekad u tome svemu teško slušati tuđe probleme, uvijek saslušate i često pomognete pametnim i korisnim savjetom.

Vaša duša je velika i čista. U vama nema zlobe. Vi ćete kad god možete na razne načine pomoći nekome, ali ono što je sigurno je da nećete odmoći. Ne uživate u tuđoj boli čak ni kod onih osoba koje su vama nanijele tugu. U vašem životu za mržnju nema mjesta. Život je suviše kratak da bi ga trovali bilo kojim oblikom mržnje.

 

 

TREĆA SLIKA

Postoje razne vrste ljubavi. Ljubav prema partneru, djetetu, roditeljima, braći, sestrama itd. Vaša najbolja osobina je ogromna ljubav koju posjedujete u sebi. Pravi su sretnici one osobe koje vi volite. Vaša ljubav je bezgranična i bezuvjetna.

Ne postoji nešto što vi ne bi napravili za voljene osobe. Njihova sreća je zapravo vaša sreća.Vi se ne osjećate dobro ako se netko od vaših voljenih ne osjeća dobro, ako pati, ako ga boli ili ako ima probleme. Ta doza suosjećanja koju vi imate je nadnaravna. Tek kada su vaši voljeni dobro, tada ste i vi dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Oni to znaju i zato vas bezgranično vole i cijene što se žrtvujete i što sve činite za njihovu sreću. Vaše drugo ime je ljubav. Možemo samo još reći, blago onima koje vi volite.

Stranice: 1 2