STRIJELAC- MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Turbulentan mjesec je pred vama, ali i VELIKA SREĆA dolazi i još veće IZNENAĐENJE u LJUBAVI

STRIJELAC- MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Turbulentan mjesec je pred vama, ali i VELIKA SREĆA dolazi i još veće IZNENAĐENJE u LJUBAVI

26 siječnja, 2023 0 By Admin

Precizan, opširan i detaljan horoskop za mjesec FEBRUAR za osobe rođene u horoskopskom znaku STRIJELCA. Zavladat će monotonija, ljubomora i mogući prekid veze.

 

LJUBAV:

U vezi:

Kod vas je već sad zavladala monotonija u vezi, odnosno monotonija vam se uvukla u vezu već duži period vremena. Početkom idućeg mjeseca, ta monotonija postat će još veća. Očito da je došlo do zasićenja u vašoj vezi. U zadnje vrijeme ste prilično nervozni, te vam sve smeta, a to se odražava i na vaš ljubavni život.

Preosjetljivi ste i često vam smeta i ono što vaš partner napravi, a još više ono što ne napravi. Vaša druga polovica će vaše ponašanje shvatiti sasvim drugačije. Tijekom idućeg mjeseca čeka vas ljubomora u vezi. Vaš partner će misliti, da se u vašem životu netko pojavio. Vaše ponašanje dovest će do ljubomore.  14-ti u mjesecu bi mogao biti dan za veliku svađu.

Sredite svoje misli i svoje opće stanje. Razuvjerite svog partnera, te objasnite što vas ustvari muči i zašto se tako ponašate. Ljubomora lako nastane, ali teško nestane. Upravo zato to trebate riješiti što prije dok se ne rasplamsa. Idući mjesec uzmite jedan vikend samo za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Provedite neko vrijeme samo sa svojoj polovicom. Ugasite telefone i sve ostalo što bi vam moglo odvući pažnju. Napravite piknik ili jednostavno otiđite negdje na kavu. Radite na tome da se opet zbližite. Potrebno je da povratite povjerenje partnera.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2