RIBE- MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: ljubavni život donosi LJUBAVNE PROBLEME, ali donosi i priliku za VELIK NOVAC…

RIBE- MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: ljubavni život donosi LJUBAVNE PROBLEME, ali donosi i priliku za VELIK NOVAC…

25 siječnja, 2023 0 By Admin

Detaljan mjesečni horoskop za pripadnike horoskopskog znaka RIBE za mjesec FEBRUAR. Saznajte kakve vas promjene čekaju na planu posla, financija, ljubavi i zdravlja.

Opširnije:

 

LJUBAV:

 U VEZI:

Vaša veza već neko vrijeme nije sjajna. Nemir i nervoza se uvukla u vaše odnose. Zahlađeni odnosi često dovedu i razmirica koje rezultiraju svađama. Vi gajite veliku ljubav i osjećaje prema svom partneru, ali osjećate da vaš partner ne osjeća isto prema vama.

Vi neprestano pokušavate ugoditi vašem partneru, ali što god da napravite, to ne rezultira nikakvim plodom. Vaša druga polovica često ima neumjesne komentare i prigovore. Tijekom idućeg mjeseca, osjećat ćete se isrpljeno i na rubu snage. Vi volite skladne odnose i ne podnosite kada sa nekim imate zategnute odnose, pogotovo kada je riječ o vašem partneru ili sa nekim u krugu bliže obitelji.

Tijekom idućeg mjeseca bit ćete sumnjičavi prema svemu. Imat ćete sumnje prema svakom telefonskom pozivu, prema svakoj poruci. To će vas natjerati da uzmete mobilni telefon i pogledate da li ćete možda u njemu naći odgovore koji vas muče. Nećete naći ništa što ne želite. U životu vašeg partnera, zaista postojite samo vi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Krajem idućeg mjeseca, 27. u mjesecu, otići ćete na zajedničko putovanje ili izlet. To će uvelike dobro utjecati na vaš ljubavni odnos. Najveći dio vremena ćete provoditi skupa i biti fokusirani jedno na drugo, te će to dovesti do češće komunikacije, a komunikacija će vas ponovo zbližiti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2