LAVOVI- Februar vam donosi POSLOVNE i EMOTIVNE PROMJENE! Pred vama je VRLO USPJEŠAN MJESEC!

LAVOVI- Februar vam donosi POSLOVNE i EMOTIVNE PROMJENE! Pred vama je VRLO USPJEŠAN MJESEC!

27 siječnja, 2023 0 By Admin

Detaljan i opširan mjesečni horoskop za pripadnike horoskopskog znaka LAVA.  Nove poslovne prilike i velike promjene u narednom mjesecu…

Saznajte što vam donosi mjesec FEBRUAR na planu ljubavi, posla i zdravlja…

LJUBAV:

 U VEZI:

Vas čeka jedan vrlo miran i stabilan mjesec što se ljubavi i ljubavnog odnosa tiče. Protekli mjeseci su vam bili vrlo nemirni i vi ste sumnjali u vašeg partnera. Ta sumnja vas je prilično udaljila i stvorila distancu među vama. Vaše sumnje nisu bile opravdane.

Partner vam je iskren i ništa nije tajio od vas, kao što nije ništa radio što ne bi bilo u redu prema vama. Vec početkom idućeg mjeseca, polako ćete početi vraćati izgubljeno povjerenje, te ćete opet vjerovati svome partneru. Partner će vas obasipati pažnjom i nježnošću. Pokazivat će vam na sve moguće i nemoguće načine koliko vas voli i koliko mu je stalo do vas. Vi niste osoba koja se zadovoljava sa riječima.

Vi ne vjerujete u riječi “volim te”. Vi ste onaj tip osobe koji pušta da djela govore, a ne riječi. Smatrate da je najlakše nešto izgovoriti što ne mora biti istina i smatrate da nije jednostavno odglumiti ljubav ili bilo što drugo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Upravo zato kada vidite koliko je vaš partner pažljiv prema vama, shvatit ćete da su vaše sumnje bile samo nešto što vam je bespotrebno unijelo nemir i nezadovoljstvo u vas.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2