BLIZANCI -Februar će biti vaš NAJBOLJI MJESEC unazad mnogo mjeseci. Saznajte i zašto…

BLIZANCI -Februar će biti vaš NAJBOLJI MJESEC unazad mnogo mjeseci. Saznajte i zašto…

28 siječnja, 2023 0 By Admin

Opširan i detaljan mjesečni horoskop za pripadnike horoskopskog znaka BLIZANCI za mjesec FEBRUAR. Saznaje što su vam zvijezde namijenile u idućem mjesecu…

Dragi Blizanci, donosimo vam mjesečni horoskop za mjesec Februar. Saznajte što vam zvijezde prognoziraju na planu ljubavi, posla i zdravlja…

 

LJUBAV:

U VEZI:

Početkom mjeseca u vašem ljubavnom životu zavladat će sklad i pozitivna dešavanja. Međutim, vaša voljena osoba će 6-tog u mjesecu napraviti nešto što će vas izuzetno povrijediti i nećete htjeti prijeći preko toga. S vremenom ćete prijeći preko toga i oprostiti, ali onda će vas 13-tog  mjesecu zadesiti novi problemi i nesuglasice.

Vi ćete voljenoj osobi predložiti određene stvari, na što vaš partner nikako neće htjeti pristati.Nećete se moći dogovoriti i pronaći kompromis, a to će vas dodatno povrijediti, a i razočarati. Komunikacija će vam se svesti na minimum.

Između 20 i 23 taj nastali problem ćete riješiti u svoju korist. Do kraja mjeseca ponovo će vladati sklad među vama. Iza tog turbulentnog perioda doći će do znatnog poboljšanja odnosa koji bi sudeći po zvijezdama trebao potrajati duži period.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nastale situacije neće se znatno odraziti na vaš odnos u smislu da bi došlo do trajnog narušavanja, ali će biti potrebno neko vrijeme da ponovo dođe sve na svoje kako je bilo prije nastalog sukoba i nesuglasica. No nakon toga, vaša ljubav bit će jača nego ikad.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2