OVO su signali po kojima ćete PREPOZNATI da vas VIŠE NE VOLI!

OVO su signali po kojima ćete PREPOZNATI da vas VIŠE NE VOLI!

25 siječnja, 2021 0 By Admin

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Strijelac postaje nervozan, razdražljiv i nagao. Često se dešava da ima ispade bijesa i da bez imalo ustručavanja partneru u facu istrese sve ono što misli, a  često i što ne misli. Često izbiva iz kuće i provodi vrijeme sa društvom i prijateljima. Ne dozvoljava kontrolu nad sobom, pa kad se vrati, ako ga se pita gdje je bio i skim, napravit će svađu jer smatra da ga u toj situaciji partner nema pravo pitati.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Jarac je zodijak koji će se najviše truditi da spasi vezu, čak i onda kada u njegovom srcu više nema ljubavi za partnera. Na sve načine će pokušavati riješiti ljubavne probleme i pokušati nastaviti dalje sa vezom i partnerom. Sve iz razloga jer ne voli promjene i ne želi opet prolaziti put traženja novog partnera i osnivanja nove veze i zajedništva.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vodolija kada voli, nema toga što neće napraviti za partnera, ali doslovno. Partner joj je centar svijeta i sve svoje slobodno vrijeme će podrediti partneru. Ne samo slobodno, nego će i otkazati neke obaveze i planove ako partner ima neke ideje kako bi mogli provesti to vrijeme. Ako vam Vodolija kaže da nema vremena ili se počne izmotavati, sve vam je tada jasno.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Riba će također sve napraviti za partnera. Ljubav ima značajnu ulogu u ribinom životu i uvijek ima nove ideje vezane za ljubavni život. S ribom zapravo nikada nije dosadno, jer ona održava vezu sviježom. Ukoliko riba postane nezainteresirana i manjka joj ideja, znajte da je vrijeme za kraj.

Stranice: 1 2 3