OVO su signali po kojima ćete PREPOZNATI da vas VIŠE NE VOLI!

OVO su signali po kojima ćete PREPOZNATI da vas VIŠE NE VOLI!

25 siječnja, 2021 0 By Admin

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Lav u početku postaje blago agresivan i izaziva svađu. Tom nastalom svađom omogućuje sebi kraći miran period u kojemu ne mora komunicirati sa partnerom. Kada mu to dosadi, onda jednostavno postane nezainteresiran i partnera potpuno zanemaruje i ignorira. Nakon toga će jedostavno napustiti partnera.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Djevica umjesto da traži način kako da spasi vezu i nastale probleme, ona će izmišljati poslove ili hobije samo da skrene misli sa problema. Za razliku od većine koji uzrok problema traže u partneru, Djevica će za sve okriviti sama sebe. Pokušavat će ostati smirena, tako će i djelovati izvana, no u sebi se zapravo raspada.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vaga kada ima ljubavnih problema traži izlaz iz problema u radu. Radit će sve i svašta i što treba i što ne treba, samo da skrene misli sa ljubavnih problema. Uvjerava samu sebe da će tako biti sve u redu. Izbjegava komunikaciju sa partnerom, jer u tom slučaju svaka komunikacija može završiti svađom i novim problemima. Ona pušta da vrijeme napravi svoje i misli da će se tako stvari smiriti.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Škorpija se počne vidno udaljavati, ignorirati partnera, zanemarivati ga i pod svaku cijenu traži izgovore da izbjegne partnera i sve vezano za njega. Isto tako, namjerno će isprovocirati svađu ili će iz bilo čega sama napraviti svađu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3