OVO su signali po kojima ćete PREPOZNATI da vas VIŠE NE VOLI!

ZA SVAKI ZNAK: -OVO su signali po kojima ćete prepoznati da vas VIŠE NE VOLI! Bik od svih krije da je nesretan, Strijelac izaziva svađu, a OVAJ znak postaje okrutan…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Ovnovi rade distancu između sebe i partnera, a ta udaljenost postaje više nego očita. Ovan nema tajne pred partnerom. Rado govori partneru apsolutno sve, pa čak i posve nebitne stvari. Ima potrebu sve podijeliti sa partnerom. Kada ljubav oslabi, udaljava se, smanji komunikaciju na minimum i izbjegava svaki eventualni slučaj sukoba i svađe. On je direktan i uvijek se zna na čemu ste s njim. Nije potrebno čitanje između redova. Ukoliko vam postane nejasan i počnete analizirati i preispitivati njegove postupke i riječi, onda sigurno nešto ne štima.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Bikovima je veoma stalo do mišljenja drugih ljudi, a posebno onih ljudi koji ga u privatnom životu okružuju. Bik će pod svaku cijenu kriti svoje ljubavne probleme i prikazivati svoju vezu na zavidnom nivou. Počet će više nego inače na društvenim mrežama objavljivati razne fotografije da bi izbjegao svaku moguću sumnju. U svoja četiri zida postaje zamišljen, nezadovoljan, odsutan i potpuno nezaineresiran za partnera. Komunikaciju svede na ono što je neophodno.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Blizanci se jako teško nose kada im veza dosegne kraj. Postaju nervozni, razdražljivi, svadljivi, ali neće ni sami sebi priznati da je to zbog ljubavnih problema, nego će pronalaziti uzroke u svim drugim stvarima. U to vrijeme najbolje je ne biti u blizini blizanca, jer se u takvom stanju u stanju posvađati sa cijelim svijetom.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Rakovi kad vole, onda im zaista nema ravnog. Međutim, kada prestanu voljeti, onda više ništa ne posjeduju od tih karakteristika. Namjerno će izazivati svađu samo zato da imaju otvoren put i da mogu otići kuda hoće i kada hoće, a da ih se ništa ne pita. Pred drugima će progovarati o svojim problemima i raditi od sebe žrtvu svaljujući svu krivicu na partnera. Sebi neće pripisati ništa ili gotovo ništa.

 

Nastavak na idućoj stranici…

OVO su signali po kojima ćete PREPOZNATI da vas VIŠE NE VOLI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top