ASTRO PROGNOZE!!! FINANCIJSKI I POSLOVNI HOROSKOP za svaki znak za 2021. godinu

ASTRO PROGNOZE!!! FINANCIJSKI I POSLOVNI HOROSKOP za svaki znak za 2021. godinu

3 siječnja, 2021 0 By Admin

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Sve vam se vrti oko posla, napornog rada, dokazivanja, a sve zbog povremenih faza kada strahujete  da ne bi dobili otkaz ili da vam netko drugi ne bi nešto smjestio. Isto tako i kada ste u blizini nadređenih, osjećate nervozu, nelagodu i strah. Opustite se i budite kreativniji i iskoristite to. Iznesite nekakve prijedloge, pustite strah iz sebe. Možda bas vaša ideja i prijedlog urode plodom povišice ili unaprijeđenja. O financijama ćete voditi više brige nego možda do sada. Pokušat ćete nešto ušparati da imate za svaki slučaj.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

U ovoj godini, posao će vam biti naporniji i zahtjevniji i zahtjevat će puno više rada, napora i truda. Međutim i kroz tu težu situaciju, vi ćete se sasvim dobro snaći i nositi sa time. Vi uvijek nađete izlaz. Osim toga, otvarat će vam se i neke nove poslovne mogućnosti koje ćete moći iskoristiti ukoliko budete smatrali da trebate. Vaš naporniji rad bit će nagrađen, pa ćete samim time imati i više novca. Bit ćete zadovoljni sa financijskom situacijom. Na vama će biti da li ćete investirati u nešto ili štediti.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Ova godina donijet će napredak što se tiče međuljudskih odnosa, a samim time će vam vrijeme provedeno na poslu biti ugodnie i brže prolaziti. Također ćete imati mogućnost promjene radnog mjesta, no to ćete sami morati odlučiti koliko je pametno za vas. Ukoliko niste zadovoljni sa sadašnjim poslom, okušajte se u novom. Izgubiti ne možete, dobiti možete. Sa financijama raspolažite pametno i umjereno. Ne upuštajte se u bespotrebne troškove, jer bi vas tijekom godine mogla zadesiti kraća novčana kriza.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Ove godine morat ćete se ozbiljnije prihvatiti posla ukoliko želite da vam financije ne predstavljaju problem. Ako to uključuje i promjenu radnog mjesta, odlučite se i na taj korak. Poslovnih prilika i ponuda će biti, a vi sami odlučite što bi bilo najprikladnije i najpovoljnije za vas. I naravno ono što bi vam donosilo više novca. Sa novcem postupajte oprezno, jer bi vas mogla zadesiti financijska kriza. Ne trošite na ono što vam nije neophodno.

Stranice: 1 2 3