VODOLIJA- VELIKI HOROSKOP ZA 2021. godinu. Pred vama je ZANIMLJIVA godina sa puno USPJEHA!

VODOLIJA- VELIKI HOROSKOP ZA 2021. godinu. Pred vama je ZANIMLJIVA godina sa puno USPJEHA!

27 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV

LJUBAV ZA ONE U VEZI

Januar će vam proteći u fanstastičnom rasploženju i sretnim trenuticima koje ćete provoditi sa voljenom osobom. Tokom januara i februara nitko i ništa neće moći narušiti vaš mir i sklad veze. Uživat ćete u zajedničkim trenutcima kojih cete imati dosta.

Tokom marta motivacija za ljubavnim životom će se umiriti, no ne u smislu da će se narušiti vaš odnos, već će jednostavno nestati onaj polet i zanos. Miran i stabilan mjesec. Sa aprilom dolaze i prvi problemi i tada će se zapravo vaša veza naći na jednom velikom testu.

Vi ćete uspješno savladati sve nastale probleme i time ćete zapravo shvatiti koliko je vaša povezanost jaka, jer nema toga što zajedno ne možete prebroditi. Tokom maja i juna se ništa značajno neće dešavati, ali već početkom jula vam vaša voljena osoba priprema romantično putovanje sa kojim će vas iznenaditi.

Na tom putovanju ćete se dosta zbližiti i učvrstiti vašu vezu koje je već ionako snažna i jaka. A augustom dolaze i neki problemi koji će biti ljubomorne prirode. U život vaše voljene osobe pojavit će se bivša ljubav, a vama će to narušiti mir i pojavit će se strah od gubitka voljene osobe.

No i ovaj put će vam partner dokazati koliki značaj imate u njegovom životu, jer neće dozvoliti da se bivši partner približi ni vašem partneru ni vama. To će vama jako puno značiti i osjećat ćete se jako posebno  i voljeno. Od septembra pa sve do kraja godine nećete nailaziti na veće probleme.

 

LJUBAV ZA ONE KOJI NISU U VEZI

Početak veze ćete biti sami i nećete imati ljubavni život. Osjećat ćete se usamljeno, ali vaša usamljenost neće dugo potrajati. Već početkom marta u vaš život ulazi osoba sa kojom ćete vrlo brzo započeti vezu.

Bit ćete skeptični jer ste brzo započeli vezu. No ubrzo će vam biti jasno da je to prava osoba za vas i ona osoba kraj koje ćete pronaći sreću i koja će vas znati usrećiti. S tom osobom ćete upoznati onu pravu ljubav kakvu niste imali prilike prije osjetiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

S tom osobom ćete biti u vezi sve do kraja godine, a možda i duže. Godina će vam početi usamljeno, ali ćete na kraju spoznati što znaći prava sreća.

Stranice: 1 2