VAGA – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021.godinu! Sljedeća godina vam donosi SREĆU, ZADOVOLJSTVO i USPJEHE!

VAGA – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021.godinu! Sljedeća godina vam donosi SREĆU, ZADOVOLJSTVO i USPJEHE!

26 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV

LJUBAV ZA ONE KOJI SU U VEZI

U narednu godinu ući ćete sretni i zadovoljni. Tokom prva dva mjeseca vas nikakvi problemi neće pratiti u ljubavnom životu. Izvrsno ćete se slagati sa voljenom osobom i uživati u zajedničkim trenutcima. Međutim, ako uzmemo u obzir cijelu godinu, takav period neće biti tokom cijele godine. Naredna godina donijet će vam masu sretnih, ali isto tako i tužnih trenutaka.

Međutim, tokom marta u vama će se probuditi sumnja u vašu voljenu osobu. Sumnjat ćete da još netko postoji u životu vaše voljene osobe. Ta sumnja pratit će vas tokom marta i aprila, ali ništa nećete poduzimati, jer nećete biti sigurni. Tokom maja ćete ipak doći do nekih povjerljivih informacija i saznati da ipak netko postoji u životu vaše voljene osobe.

Situacija će vam postati teška, jer nećete znati što da napravite i kako da reagirate i kako da uopće prisilite partnera da vam kaže o čemu se zapravo radi. No stvari neće biti dobre, ali opet, neće biti ni tako loše, kao ni neoprostive. Tokom juna doći ćete do prave istine i saznati o čemu se radi.

Vaša voljena osoba će vam priznati da se radi o bivšem partneru i da je održavala komunikaciju sa bivšim partnerom, ali da je na tome je sve ostalo. Kada saznate istinu. osjećat ćete se povrijeđeno. Povući ćete se u svoj oklop i razmišljati što da napravite.

U julu će se kod vašeg partnera javiti strah da bi vas mogao izgubiti. Vaša voljena osoba će pokazati vidno kajanje zbog toga što je napravio i sve će raditi da mu oprostite. Zapravo ćete tada shvatiti koliko ste voljeni i koliko značite svome partneru.

Nakon što riješite te probleme, ostatak godine ćete ponovo provesti u sreći i još više učvrstiti svoju vezu. Vaš partner će shvatiti da vas je mogao izgubiti zbog nepromišljenih djela.

 

LJUBAV ZA ONE KOJI NISU U VEZI

U januaru ćete se osjećati dosta čeznutljivo i usamljeno i imat ćete potrebu da imate nekoga kraj sebe. Međutim, ta faza će vas ubrzo proći i jednostavno ćete uživati u svojoj slobodi. Nećete se zamarati i forsirati ljubav. Ali bas kada se ne forsira, onda ljubav sama dođe.

Tokom februara i marta, sklopit ćete neka nova poznanstva i prijateljstva. Jedna osoba će vam se dosta približiti i početi vas osvajati, no vi nećete imati nikakve namjere sa tom osobom. Vaš odnos će ostati prijeteljski. Tokom aprila u vaš život ulazi vaš bivši partner.

Vi ste mislili da je to davno završena priča i da vaš bivši partner više ne misli na vas. Međutim, ispostavit će se da to zapravo nije tako. Vaš bivši partner bit će uporan i istrajan u tome da vas ponovo osvoji da ponovo ostvari sa vama ljubavnu vezu. Iako ćete u početku to odbijati, s vremenom ćete shvatiti da zapravo pripadate jedno drugog.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VI ćete se ipak odlučiti na novi početak sa bivšim partnerom. No ovaj put bit će sasvim drugačije, ljepše i sretnije. Vaša veza i sreća trajat će sve do kraja godine, a možda i duže. Vi ste suđeni jedno drugom i čak i kada ste razdvojeni bili, vezala vas je ljubav.

Stranice: 1 2