ŠKORPIJA – VELIKI HOROSKOP ZA 2021. godinu. Pred vama je NAJUSPJEŠNIJA i NAJSRETNIJA godina unazad mnogo godina!

ŠKORPIJA – VELIKI HOROSKOP ZA 2021. godinu. Pred vama je NAJUSPJEŠNIJA i NAJSRETNIJA godina unazad mnogo godina!

26 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV

LJUBAV ZA ONE U VEZI

Naredna godina će biti cijela u znaku ljubavi i vjerojatno daleko najsretnija godina tokom mnogo godina unazad. Januar će vam započeti veoma lijepo. Vaša voljena osoba iz dana u dan će vas obasipati ljubavlju i pažnjom i neprestano vam pokazivati koliko vas voli i koliko značajno mjesto zauzimate u životu svoje voljene osobe.

Vaša ljubavna idila će vas pratiti i tokom februara, marta i aprila. Tokom tih mjeseci vaša veza i vaš ljubavni život postat će čvršći i stabilniji nego ikad. Voljena osoba će vas iz dana u dan uveseljavati i sve činiti zarad vaše sreće i zadovoljstva.

Tokom juna iznenađenja ne prestaju, pa će vam voljena osoba priprediti predivno ljubavno iznenađenje i ispuniti vam vaš veliku želju i san. U julu vas čeka zajedničko putovanje na destinaciji na kojoj još niste bili. I to će biti ideja i zamisao vaše voljene osobe.

Tokom augusta će ipak doći do manjih problema i nesuglasica, ali ništa što bi ostavilo značajne tragove na vešu vezu. Mjesec august će biti period kada će biti prisutan stres i nervoza, te će to u nekoj manjoj količini odraziti na vaš odnos, no već kroz neko kraće vrijeme, nastavit ćete funkcionirati kao da ništa nije bilo.

Septembar i oktobar neće donijeti posebnu radost, ali ni razloge za brigu i probleme. To će biti dva mirna mjeseca u kojima se ništa značajnije neće dešavati. Od oktobra pa sve do kraja godine, vaša voljena osoba će vas opet početi obasipati pažnjom i zaista ćete se osjećati voljeno.

 

LJUBAV ZA ONE KOJI NISU U VEZI

Narena godina za vas će biti u znaku ljubavi. Već polovinom januara  u vaš život ulazi vaša bivša ljubav. Vi se ni u kom slučaju nećete planirati vratiti na staro. Vaša bivša ljubav će tokom janura i februara činiti razne postupke da vas ponovo osvoji i vrati u svoj život. Na kraju kada vidite koliko je vašem partneru stalo do vas, ipak ćete odlučiti još jednom pokušati.

Tokom marta i aprila bit ćete u vezi sa bivšim partnerom. Međutim, ta veza neće ispuniti vaša očekivanja. Većina toga će biti kao prije i većina toga vam neće odgovarati. Ispostavit će se da se vaša bivša ljubav nije promijenila. Tokom maja prekinut ćete tu vezu i pasti u stanje očaja, jer ćete smatrati kako vam prava ljubav nije suđena.

Ali onda tokom juna dolazi do velikog preokreta. U vaš život ulazi osoba koja će vam protresti tlo pod nogama. To će biti ljubav na prvi pogled. Ipak ćete biti oprezni, jer se nećete htjeti zaletavati iz veze u vezu. Ta osoba će se ubrzo početi boriti za vas, vašu ljubav i vaše povjerenje.

Juli će biti presudan jer ćete upravo u julu započeti ljubavnu vezu sa tom osobom. To neće biti obična veza. To će biti veza u kojoj ćete zapravo saznati i osjetiti što je prava ljubav. Nećete biti ni svijesni da se sve to baš vama događa. Vratit će vam se samopouzdanje i vjera u ljubav. S tobom osobom za ništa drugo osim sreće nećete znati.

Stranice: 1 2