LAVOVI, mjesec MART će vam biti NAJSRETNIJI U 2021. godini.  SAZNAJTE i ZAŠTO!

LAVOVI, mjesec MART će vam biti NAJSRETNIJI U 2021. godini. SAZNAJTE i ZAŠTO!

26 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV

LJUBAV ZA ONE U VEZI

Sam početak godine, odnosno januar, donijet će buru u vaš ljubavni život. Vašu idilu pokvarit će vaša voljena osoba, jer će iz nekog razloga pokazivati veliku ljubomoru. Ali već početkom februara situacija se smiruje, a vaši odnosi će postati puno mirniji.

Obzirom da nije bilo razloga za ljubomoru, vaša voljena osoba će se pokajati što vas je nepravedno napala i optužila. Tokom marta ulazi velika sreća u vaš život i vašu vezu, jer će vaša voljena osoba  pokazivati vidno kajanje zbog svojih postupaka i činit sve da vam vrati osmjeh na lice i da dobije vaš oprost.

Vi ćete uvidjeti koliko je vašem partneru stalo do vas i oprostit ćete. Vaš partner će shvatiti kolika je ljubav među vama i priznat će vam da se plašio da bi vas mogao izgubiti. Od aprila sreća ulazi u vašu vezu,a za probleme nećete znati. Vaš odnos će se učvrstiti i postati daleko bolji nego je bio.

U julu vas čeka putovanje u kojemu ćete biti fokusirani jedno na drugo što će dodatno učvrstiti vašu ionako već odlični vezu. Tokom seprembra vas čeka jedno veliko ljubavno iznenađenje i ostvarenje sna za koje će također biti zaslužna vaša voljena osoba.

Naredna godina, ako zanemarimo mali ispad ljubomore, će biti više nego uspješna i sretna na planu vašeg ljubavnog života. Bit ćete istinski sretni i zadovoljni.

 

LJUBAV ZA ONE KOJI NISU U VEZI

U januaru i februaru ostvarit ćete neka nova prijateljstva i poznanstva. Jedna osoba koju ćete upoznati jasno će vam dati do znanja da želi biti sa vama u vezi. Iako ni vi nećete biti ravnodušni prema toj osobi, ipak nećete prihvatiti udvaranje i odbit ćete priliku da započenete vezu.

Neka jača sila će vas natjerati na to zbog čega nećete ni sami moći shvatiti zašto ste odbili tu osobu. Ubrzo će vam sve postati jasnij i ubrzo ćete dobiti odgovor zašto niste pristali na vezu. Naime, vaš bivši partner će vam obilježiti narednu godinu.

Tokom aprila u vaš život ulazi vaš bivši partner. Vaš bivši partner jasno će vam dati do znanja da želi da ponovo obnovite vezu. Iako će jedan dio vas htjeti pristati odmah, ipak ćete odbiti jer ćete se plašiti novih razočaranja. Međutim, svojim ponašanjem će vas bivši partner pokazati da se promijenio i da mu je istinski stalo do vas.

Vi ćete se ipak odlučiti na vezu sa bivšim partnerom, no ovaj put sve će biti drugačije, ljepše i bolje. Ta veza donijet će vam samo sretne zajedničke trenutke u kojima ćete istinski uživati. Vaš život se mijenje tokom iduće godine, jer ćete od aprila pa sve do kraja godine biti u vezi sa bivšom ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Shvatit ćete da jedino pored bivše ljubavi možete biti sretni, jer zapravo ljubav iz vašeg srca nije nikada nestala.

Stranice: 1 2