BLIZANCI – 2021. godina će vam donijeti MNOGA DEŠAVANJA i ISPUNJENJE SNOVA i ŽELJA!

BLIZANCI – 2021. godina će vam donijeti MNOGA DEŠAVANJA i ISPUNJENJE SNOVA i ŽELJA!

24 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV

LJUBAV ZA ONE U VEZI

Ljubavna situacija će biti prilično turbulentna tokom cijele godine. Januar vam neće donijeti bitnije promjene u vašoj vezi. No međutim, tokom februara će se situacija zahuktati. Vi ćete imati određene sumnje u vašu voljenu osobu. Nećete reagirati jer nećete biti posve sigurni da li su vaše sumnje osnovane.

Već tokom marta bit ćete posve sigurni da vaša voljena osoba nešto krije i da nije iskrena prema vama. Krajem marta otkrit ćete da je vaša voljena osoba održavala platonsku vezu sa jednom osobom. To će vas posve izbaciti iz takta i izgubit ćete povjerenje. Obzirom da je bila platonska veza, tokom aprila vi ćete to nekako uspjeti preboliti i oprostiti svome partner.

Tokom maja i juna bit će vidno narušeni vaši odnosi, ali ćete uspjeti funkcionirati zajedno. Tokom jula vas će nešto posve iznenaditi, a to je poziv vaše bivše ljubavi sa kojom ste nekada bili u vezi. Vaš bivši partner dat će vam do znanja da bi htio da se sastanete.

Razmišljat ćete i nećete biti sigurni da li da prihvatite poziv ili ne. Jasno vam je zapravo što znači taj poziv i zato ćete razmišljati. Vaša voljena osoba će čak saznati za to, na što neće preburno reagirati obzirom na svoju grešku koju je napravila.

Vi se ipak nećete odlučiti odazvati na taj poziv. Time ćete usrećiti voljenu osobu, a tada će zapravo shvatiti kolika je vaša ljubav prema njoj. Nakon toga za vas nastupa period velike zajedničke sreće. Prebrodit ćete sve probleme i izazove i učvrstiti vašu vezu. Nakon augusta nećete imati većih ljubavnih problema. Godina će vam biti teška, ali će sve dobro na kraju ispasti.

 

LJUBAV ZA ONE KOJI NISU U VEZI

Tokom janura, februara i marta ostvarit ćete mnoga poznanstva i prijateljstva. Neka prijateljstva bi mogla prerasti u vezu, jer ćete dobijati jasne signale da krenete u osvajanje. Međutim, problem će biti što vi ni sami nećete zapravo znati što želite.

Međutim, tokom aprila u vaš život ulazi jedna osoba za koju ćete već u prvim momentima posve sigurni biti što želite.To će biti posve nešto drugačije usporedno sa osobama koje ste upoznali tokom prva tri mjeseca godine. Vi se nećete previše dvoumiti nego ćete hrabro krenuti u osvajanje te osobe. Vi ćete već početkom maja započeti ljubavnu vezu sa tom osobom.

Za vas će to biti nešto posebno i nešto što niste imali priliku doživjeti u životu. Zapravo, to će biti vaša srodna duša i vaša druga polovica. Ta veza obilježit će narednu godinu i to će ujedno biti nešto najljepše što će vam se dogoditi tokom naredne godine. Tokom cijele godine uživat ćete u ljubavnoj sreći, a postoji velika mogućnost da sa tom osobom započnete i zajednički život, odnosno brak.

Stranice: 1 2