BIK – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU! Saznajte kakve IZAZOVE i PROMJENE vam je pripremila 2021. godina.

BIK – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU! Saznajte kakve IZAZOVE i PROMJENE vam je pripremila 2021. godina.

24 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV

LJUBAV ZA ONE U VEZI

U januaru vaš ljubavni život će doslovno procvijetati i uživat ćete u svakom trenutku sa voljenom osobom. Možemo slobodno reći da će ovo biti idiličan mjesec unazad mnogo mjeseci. Takav period trajat će i tokom februara. Međutim, situacija će se zabuktati tokom marta, a posebno aprila kada ćete naići na mnoge probleme.

Jedan od problema bit će ljubomora. Vaša voljena osoba iz nekog razloga će pokazivati ljubomoru i nepravedno vas napadati i optuživati. Vi ćete se slomiti od uvjeravanja da ništa ne lažete i da ne radite ništa što ne bi bilo u redu. Situacija će se smiriti tokom maja kada ćete opet dovesti u red vaš ljubavni život.

Tokom jula opet izbijaju razni problemi, ali više se ne možete nositi s tim i jednostavno dižete ruke  od svega. Dosta će vam biti nepravednih napada i optužbi. Povući ćete se u sebe i razmišljati šta da napravite sa vašim ljubavnim životom  da li ima smisla dalje.

Udaljit ćete se od voljene osobe, kao i ona od vas i takav period će trajati sve do početka septembra. Tokom septembra upoznat ćete osobu koja će zavrtiti vaš mali svijet. Neprestano ćete misliti na tu osobu. Situacija sa partnerom ostaje ista i tokom septembra.

Vaš odnos će totalno zahladiti i vi ćete se najvjerojatnije odlučiti na ljubavni kraj i to tokom novembra nakon čega ćete započeti ljubavnu vezu sa osobom koju ćete upoznati u septembra.

 

 

LJUBAV ZA ONE KOJI NISU U VEZI

Iako čeznate za ljubavi, godi vam na neki način vaša samoća. Januar vam definitivno neće donijeti ljubav, ali nećete biti pretjerano tužni zbog toga. Ne želite ulaziti u neke površne veze, nego čekate da budete sigurni da ćete sa nekim moći ostvariti pravu vezu, sreću i ljubav.

Tokom naredne godine, ipak ćete upoznati osobu koja će vam postati zanimljiva. Točnije tokom marta upoznat ćete jednu osobu sa kojom ćete ostvariti lijep prijateljski odnos. Iz početka se nećete vidjeti u ljubavnoj vezi sa tom osobom, ali ćete rado provoditi vrijeme.

Ta osoba će vama jasno dati do znanja da sa vama želi više od prijateljskog odnosa, ali vi ćete takav odnos održavati sve do kraja maja. Tokom juna vi ćete se ipak odlučiti na ljubavu vezu, jer ćete biti gotovo sigurni da ćete sa tom osobom moći pronaći pravu i iskrenu ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaš život će se potpuno promijeniti ili bolje reći promijenit će i vas ta osoba. Pronaći ćete veliku sreću sa tom osobom. Bit će vam krivo što se i prije niste upustili u vezu. Ta osoba će prema vama imati jake emocije i na sve će biti spremna zarad vaše sreće. Vaša veza će trajati tokom cijele iduće godine.

Stranice: 1 2