STRIJELAC – LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP za 2021. godinu! Godina velikih emotivnih promjena, osmjeha, ali i suza!

STRIJELAC – LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP za 2021. godinu! Godina velikih emotivnih promjena, osmjeha, ali i suza!

23 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV ZA ONE KOJI SU U VEZI:

Ono što je sigurno je da će godina biti varljiva i da gotovo da se nećete imati kad opustiti, jer će konstatno biti prisutni nekakvi problemi. Januar će proteći u najboljem redu, no već tokom februara se javljaju i prvi problemi. Iz nekog razloga, a možda i povoda, vaša voljena osoba će postati jako ljubomorna.

To će unijeti veliki nemir u vaš ljubavni život koji nećete znati kako da riješite. Uz sva ubjeđivanja i dokazivanja vaše ljubavi, nećete moći smiriti partnerovu ljubomoru. Tokom aprila i maja taj problem će djelomično nestati i nastat će zatišje u vašoj vezi, no tokom juna javit će se opet novi problemi.

U junu ćete dobiti poslovnu ponudu koja je dosta udaljena od vašeg mjesta stanovanja. Vaša voljena osoba neće pristati da vi odete, ali isto tako neće pristati ni da promijenite oboje mjesto stanovanja.  Trudit ćete se objasniti da je za vašu zajedničku dobrobit, kao i više novca, ali nećete uspjeti.

Vaša voljena osoba vas neće u tome podržati i vi ćete vjerojatno propustiti tu priliku. U augustu nažalost opet problemi, no ovaj put ćete vi biti ona strana koja će se ljutiti. U život vaše voljene osobe pojavit će se bivši partner koji neće odustati od namjere da uspostavi svaki novi kontakt.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaša voljena osoba će to vrlo brzo riješiti u korist vaše veze. Zapravo ćete shvatiti koliki su vas problemi pratili, ali sve ste ih uspjeli savladati. Shvatit ćete koliko je jaka vaša ljubav i da vas gotovo ništa ne može rastaviti. Ipak, zadnji mjeseci godine donose puno mira i ljubavi.

Stranice: 1 2