VAGA – LJUBAVI GODIŠNJI HOROSKOP za 2021. godinu! Slijedi teška godina, ali na kraju ćete biti JAČI NEGO IKAD!

VAGA – LJUBAVI GODIŠNJI HOROSKOP za 2021. godinu! Slijedi teška godina, ali na kraju ćete biti JAČI NEGO IKAD!

17 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV ZA ONE KOJI SU U VEZI

Nema sumnje da će godina započeti baš onako kako želite sa puno mira, sreće i ljubavi. Ali da će takva biti cijela godina, moramo reći da ipak neće. Prva dva mjeseca vladat će prava idila i mnogo vremena koje ćete provoditi skupa. Međutim, naredna godina donijet će vam jako puno sretnih trenutaka, ali isto tako i jedno teško razdobolje.

Zvijezde smatraju da ćete uspjeti prevladati to krizno razdoblje, jer ništa ne može uništiti pravu ljubav, a vaša ljubav je takva. S mjesecom martom ipak dolaze i prvi problemi. Vaša voljena osoba će se ponašati tajnovito, a vama će biti čudno takvo ponašanje.

Počet ćete sumnjati u partnera i njegovu iskrenost, kao i vjernost. Naredna dva mjeseca nakon toga ćete funkcionirati dobro, ali sumnja neće nestati. Vama će postajati sve čudnije partnerovo ponašanje. U maju nastupa pravi šok za vas. Saznajte da vaša voljena osoba održava kontakt sa bivšim partnerom.

To će vas slomiti da ćete čak pomišljati i na ljubavni kraj. No stvari ipak nisu onakve kako će izgledati. Vaša voljena osoba će vam uspjeti dokazati da je njihov odnos bio isključivo na komunikaciji i da se nije razvilo u nešto drugo. Partner vas ipak nije izdao na onaj najgori mogući način.

To će vas dijelom umiriti i smoći ćete snage da oprostite, ali svejedno ćete se osjećati loše. A onda dolazi nešto neočekivano. U vašem partneru javlja se velik strah da vas ne izgubi. U tom periodu pokazivat će veliko kajanje zbog onoga što je napravio i pokazivat vam koliko mu značite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ponekad se zaista trebaju desiti ovakve situacije da postanemo svjesni onoga što imamo i što bi mogli izgubiti. Vaša situacija je čist primjer toga, jer nakon što prebrodite ovu krizu, shvatit ćete zapravo koliko je snažna vaša ljubav i koliko jedno drugom značite.

Stranice: 1 2