BLIZANCI – LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP za 2021. godinu! Bit će ovo teška godina puna IZAZOVA, KUŠNJI i PROBLEMA! Hoćete li uspjeti sve prebroditi!?

BLIZANCI – LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP za 2021. godinu! Bit će ovo teška godina puna IZAZOVA, KUŠNJI i PROBLEMA! Hoćete li uspjeti sve prebroditi!?

17 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV ZA ONE KOJI SU U VEZI

Ono što je posve sigurno je da će vaša ljubavna veza tokom naredne godine biti turbulentna, odnosno točnije tokom prvih 6 mjeseci. Januar će još i proći prilično mirno, ali već u februaru se javljaju prvi problemi. Imat ćete određene sumnje u vašeg partnera, ali nećete ništa poduzimati iz razloga što nećete biti u ništa sigurni.

Sumnje će svakim danom postajati veće, a ponašanje vašeg partnera sve čudnije. U martu dolazi do pravog šoka vas koji će vas na početku slomiti i uništiti vam svaku nadu i vjeru u vašu ljubav. Saznajete da u životu vašeg partnera postoji još netko.

Isto tako saznat ćete da je veza bila platonska sa osobom sa kojom održava kontakt. Iako nećete na početku to nikakao moći ni prihvatiti ni oprostiti, ipak nakon nekog vremena, oprostit ćete partneru. Vaši odnosi će se popraviti, ali daleko će to biti od dobrih odnosa.

Zatim će usljediti još jedan šok od vas. Javlja vam se bivši partner i daje vam do znanja da vas nikada nije zaboravio i prestao voljeti. Traži od vas još jednu priliku da vam dokaže koliko je njegova ljubav prema vama. Predlaže vam susret, a na vama je da prihvatite ili ne.

Nećete odmah ni pristati i odbiti, nego ćete si uzeti vremena da razmislite. Jasno vam je od samog početka što zaprav znači taj susret, odnosno poziv i jasno vam je ako pristanete, kako će se stvari kasnije odvijati. A onda novi šok. Vaš partner saznaje za taj slučaj, ali na vaše iznenađenje, ne reagira burno, jer je svijestan kakvu je grešku i on napravio.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Odolit će pozivu i susretu i nećete otići. Kroz sve probleme koje ćete imati, zapravo ćete shvatiti kolika je ljubav između vas i vašeg partnera. Kažu “u svakom zlu neko dobro”. Nakon što se sve smiri, zapravo ćete shvatiti koliko je snažna vaša ljubav, a svi ti problemi će nakon što ih prebrodite učvrstiti vašu vezu.

Stranice: 1 2