FINANCIJSKI HOROSKO do KRAJA SEDMICE

FINANCIJSKI HOROSKO do KRAJA SEDMICE

17 studenoga, 2020 0 By Admin

DJEVICA

Oprezni ste sa novcem i dobro pazite kako i koliko trošite. No zvijezde imaju jako dobre vijesti za vas, jer vam do kraja sedmice dolazi jedan veliki novčani dobitak koji će riješiti sve vaše financijske probleme.

 

 

VAGA

Niste zadovoljni financijskom situacijom i zapravo vam stvara priličan problem, jer primanja vam ne mogu pokriti izdatke koje imate. Vaša poslovna situacija ostat će nepromijenjena, no do kraja sedmice postoje velike šanse da dođete do jednog novčanog dobitka, a samim time i vaša financijska situacija će postati stabilna.

 

 

ŠKORPIJA

Koliko god da vodite računa o financijama i potrošnji, konstantno se susrećete sa ovom vrstom problema i ne znate kako da riješite taj problem. No, do kraja sedmice, imat ćete priliku ostvariti jedan poslovni uspjeh, a taj uspjeh bi vam mogao donije manju količinu novca, te bi vaša financijska situacija barem na kratko postala bolja i stabilnija.

 

 

STRIJELAC

Zvijezde savjetuju da budete vrlo oprezni pri potrošnji, a posebno o većim izdatcima, kao i investiranju. Postoje velike šanse da vas do kraja sedmice zadesi jedan manji novčani gubitak, odnosno neplanirani izadatak.

 

 

JARAC

Skromno raspolažete novcem, jer ste na neki način primorani na to. No, do kraja sedmice vas očekuje jedan novčani dobitak, pa će samim time i vaša financijska situacija postati daleko bolja, a skromnost ćete moći sačuvati za neke druge dane. Uživajte.

 

 

VODOLIJA

Zvijezde savjetuju da pokažete oprez do kraja sedmice i ne ulažete novac u nešto što vam nije prijeko potrebno. Poslovna situacija vam neće pogodovati i zbog toga pokažite oprez da izbjegnete nepotrebne gubitke.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vaša financijska situacija se do kraja sedmice neće mijenjati ili bolje reći ostat će ista. Nećete se susresti ni sa dobitcima, ali ni sa gubitcima. Stanje ostaje stabilno i nepomijenjeno.

Stranice: 1 2