HOROSKOP za VIKEND! Blizanci će uživati kao nikad!-/

HOROSKOP za VIKEND! Blizanci će uživati kao nikad!-/

5 studenoga, 2020 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Ništa neće moći pokvariti vaš mir koji ćete osjećati u danima vikenda. Naredni dani neće vam donijeti apsolutno nikakve događaje, posebno one neočekivane koje bi mogle narušiti vaš mir i izazvati probleme. Sreće neće nedostajati, a najveći razlog za sreću će biti upravo ljubav.

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Dani vikenda najviše će biti obilježeni sa susretom koji ćete imati. Od vama bliske osobe doznat ćete neke informacije koje bi se u budućnosti mogle odraziti na vašu budućnost. Informacije će biti poslovne prirode. Počet ćete ozbiljnije razmišljati i raditi na tome da promijenite radno mjesto, posebno kada saznate za nove mogućnosti.

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Dani vikenda najviše će biti u znaku nesuglasica i prepucavanja. Nećete moći pronaći zajednički jezik oko odluke koju ćete morati donijeti zajednički sa vašim partnerom. Kako ni jedno od vas neće htjeti popustiti, jer će svako smatrati da je u pravu, dogodit će se burna rasprava i svađa.

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Dani vikenda umjesto da počnu opuštajuće, vama će se dogoditi baš suprotno. Već prvog dana vikenda doći će do nesporazuma između vas i vaše voljene osobe. Neke riječi i neki postupci bi vas mogli dosta povrijediti. No već drugog dana vaš partner će vam jasno davati do znanja da je svijestan da je pogriješio i tražiti oproštaj.

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Dani vikednda neće moći bolje početi nego što će početi. Vi ćete se osjećati odlično, a samim time sreću ćete osjećati i u malim stvarima, a i onim velikim. Razlog vaše sreće također će biti i vaš partner, jer će vam nekim postupcima pokazati koliku ulogu imate u njegovom životu. Osim toga, primit ćete poziv od osobe sa kojom se niste jako dugo čuli.

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

U danima vikenda bit ćete pod zaštitom zvijezda, a to će se prije svega odraziti na vaše fenomenalno raspoloženje. Osjećat ćete se više nego dobro i imat ćete osjećaj da možete sve što poželite. Osim toga očekujte nezaboravne trenutke, a takve trenutke će vam priuštiti vaša voljena osoba. Vikend će svakako ispuniti sva vaša očekivanja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Ne može se reći da ćete imati vikend iz snova, ali opet, od goreg postoji gore, a od boljeg još bolje. Ono što će vam izazvati lošije raspoloženje je sukob koji vas očekuje da bliskom osobom, prijatelj ili član obitelji. No da ne bude sve u znaku nesuglasica, vaša voljena osoba će vam popraviti raspoloženje sa svojim postupcima zbog kojih ćete se ipak na kraju osjećati odlično.

Stranice: 1 2