OVI zodijaci će LITI SUZE zbog GREŠAKA iz PROŠLOSTI!/

OVI zodijaci će LITI SUZE zbog GREŠAKA iz PROŠLOSTI!/

6 listopada, 2020 0 By Admin

DJEVICA

Da ste vi ponosni to je opce poznato.Vi ste osoba koja se uvijek oslanjala samo na sebe. Nikome ne vjerujete, uvijek se uzdajete samo u sebe. Sa vama cesto nije lako. Inat koji tjerate drugim ljudima ne donosi vam nista dobro, ali vi se nemate namjeru promijeniti. Vas zivot ide u odlicnom pravcu i vi ste mnogo toga do sada postigli. Vama se dive jer ste uporni i jer ostvarujete svoje snove. Mnogo ste uspjesni, ali sretni niste. Jos nikada niste uspjeli da zaboravite vasu bivsu ljubav.

Ona vas je ostavila jer ste je mnogo povrijedili. Otisli ste za svojim zivotom, ona za svojim. Nikada niste mogli da je zaboravite taj lik, tu ljubav sto vam je pruzala. Uskoro ce se vasi putevi ponovo sresti. Ono sto ce vas mnogo iznenaditi je vas osjecaj kada je sretnete. Vas osjecaj ce samo potvrditi ono sto ste i vi vec znali, a to je da je niste preboljeli. Sve cete pokusati kako bi se iskupili za svoju gresku, ali kasno je. Ona vas voljela vise nego sebe, a vi ste je hladno izdali. Nikada vam to nece biti oprosteno i zbog toga cete gorke suze liti.

Shvaticete da imate sve, a da zapravo nemate nista. Sve sto vam je za srecu potrebno je njenja ljubav, ali vas bivsi partner za vas vise ne zeli da cuje. Sada bi sve dali kako bi vratili vrijeme i poceli sve iz pocetka, ali kasno je za kajanje. Nikada je necete moci zaboraviti bez obzira koliko vi to pokusavali. Imali ste srecu pored sebe koju niste znali da cuvate, sada cete morati da se mirite sa sudbinom da vasa bivsa ljubav nikada vise nece biti vasa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Stranice: 1 2