JESENJI HOROSKOP ZA Ovna, Bika, Blizance i Raka! 

JESENJI HOROSKOP ZA Ovna, Bika, Blizance i Raka! 

5 listopada, 2020 0 By Admin

BLIZANCI:

Jesenski period će vam donijeti bitna dešavanja, a neka od njih bi vam mogla promijeniti kompletan život. U oktobru nećete imati razloge za brigu, nego baš naprotiv, počet će se dešavati situacije koje će vam predstavljati izazov i u kojima ćete morati donijeti bitne odluke. Te odluke će se odraziti na vašu budućnost. Otvorit će vam se prilika o promjeni radnog mjesta i to jako dobra prilika. Bit ćete svijesni koliko je dobra i ozbiljno ćete razmišljati o promjeni zaposlenja. Vaša odluka neće biti laka jer ne volite promjene. U ljubavi će vas također zaobilaziti problemi i imat ćete daleko više razloga za sreću nego za tugu. Ljubav će vam donijeti razna pozitivna iznenađenja i lijepe postupke partnera.

Novembar će također biti u znaku ljubavi, te uz manje turbulencije, ipak će to biti mjesec ljubavi koji će vam donijeti puno razloga za radost i sreću. Oni koji odluče promijeniti radno mjesto, shvatit će da su pravilno odlučili jer će se ta odluka pokazati vrlo učinkovita. Nizat će poslovne uspjehe, a oni će donijeti puno više novca. U ostatku jeseni slobodnim pripadnicima znaka se smješi ljubav, te će neki započeti pravu ljubavnu bajku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK:

Pred vama je period kakav samo poželjeti možete. Jesenski period će za vas biti najuspješniji period od početka godine. Ljubavni život bit će vam vrlo kvalitetan i skladan. Partner će vas obasipati pažnjom i nježnošću, a vama će to jako drago biti.  Ništa manje ni vaš partner neće dobti, jer ćete i vi biti raspoloženi za ljubav.  Tijekom Oktobra poslovna situacija neće biti u znaku promjena. Sve će ići nekim ustaljenim ritmnom, osim što neki radni suradnici više neće biti dio vašeg tima. Budući da sa nekima nemate skladne odnose, njihov odlazak će vama zapravo puno značiti.

U Novembru se nastavlja ljubavna idila kao i brojni razlozi za obostranu sreću i zadovoljstvo. Poslovna situacija će biti povoljna i bilježit ćete nove uspjehe koji će vam donije i neke nove pogodnosti i više novca. Društveni život će također biti bogat.  U vaš život ući će neke nove osobe sa kojima ćete ostvariti prijateljstvo. Samo kraj jeseni donosi vam neopisivu sreću, jer ćete uspjeti ostvariti svoju veliku želju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Stranice: 1 2