Ovih 5 znakova su BRUTALNO ISKRENI i sve će reći u facu

Ovih 5 znakova su BRUTALNO ISKRENI i sve će reći u facu

1 listopada, 2020 0 By Admin

Drugi od 5 brutalni iskrenih horoskopskih znakova su RAKOVI:

  • Rakovi su također osobe koje su vrlo iskrene. Oni nikada neće govoriti ono što netko želi čuti, nego će uvijek reći onako kako misle. Oni imaju izrazito izražen ukus i nikada nekome neće reći da im se nešto sviđa ako im se ne sviđa. Pri tome ne žele povrijediti nikoga, ali ne žele davati lažne komplimente.

 

 

Treći od 5 brutalno iskrenih horoskopskih znakova su JARAC:

  • Pripadnici horoskopskog znaka Jarca također spadaju u vrlo iskrene osobe. I ne samo to. Ono su osobe koje nikako ne žele da se njima daju lažni komplimenti, makar i pod cijenu da ih istina i iskrenost povrijedi. Jarčevi su osobe koje iznad svega poštuju i cijene iskrenost.

 

 

Četvrti od 5 brutalno iskrenih horoskopskih znakova su RIBE:

  • Ribe uvijek imaju hrabrosti reći istinu i ono kako misle. Oni se ne boje iskrenosti i ne boje se da li će time nekoga uvrijediti, jer smatraju da svatko treba znati prihvatiti iskrenost, odnosno istinu. Ribe uvijek kažu sve kako osjećaju i misle jer drugačije niti znaju niti žele.

 

 

Peti brutalno iskreni horoskopski znak je VODOLIJA:

  • Vodolije su također veoma iskrene i direktne. Vodolije su također znak koji najmanje laže. Oni ne podnose laž i ne mogu graditi odnos u kojemu se otkrije laž. Laž i neiskrenost ne opraštaju. Oni će reći sve u lice bez imalo laganja. Njihova iskrenost često povrijedi osobe, ali njima to nikako nije u cilju i nikada ne bi namjerno na takav način nekoga uvrijedili. Oni su samo iskreni, jer drugačije ne znaju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Stranice: 1 2