OVAN- Ljubavni mjesečni horoskop za OKTOBAR!

Za one koji su u vezi:

Ono što će obilježiti ovaj mjesec kada je vaš zodijak u pitanju su skladni ljubavni odnosi. Tijekom cijelog mjeseca, nećete nailaziti na prepreke koje bi se mogle odraziti na vaš ljubavni život. Baš naprotiv, razumijevanja, podrške i kompromisa, bit će više nego što je to uobičajeno. Partner će vas podržavati gotovo u svemu i vjerovat će u vaše ideje i intuiciju.

To će se na vas odraziti veoma pozitivno, jer puno vam znači podrška partnera. Samim time i vaše neke teže osobine dolazit će manje do izražaja iz vrste zahvalnosti što vam je partner ogromna podrška. Vaši dogovori o bitnim i onim manje bitnim stvarima, završavat će uspješno na obostranu korist. Uspjevat ćete pronaći kompromis po pitanju svega bez dizanja tenzija i nervoze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Krajem mjeseca, postoji mogućnost da će neka treća osoba pokušati unijeti nemir u vaš ljubavni odnos. Bitno je da ne dopustite nikome da vam nameće neke svoje zamisli i da se povodite time. Udaljite se od takvih stvari, jer one bi mogle narušiti vaš lijep ljubavni odnos.

 

Nastavak na idućoj stranici…

OVAN- Ljubavni mjesečni horoskop za OKTOBAR!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top