LAV – LJUBAV u OKTOBRU: Bit će ovo mjesec za VELIKU LJUBAVNU SREĆU i dani kad ćete ljubavne probleme i tugu poslati u prošlost!

LAV – LJUBAV u OKTOBRU: Bit će ovo mjesec za VELIKU LJUBAVNU SREĆU i dani kad ćete ljubavne probleme i tugu poslati u prošlost!

28 rujna, 2023 0 By Admin

Lav – ljubav u Oktobru: Zvijezde otkrivaju za pripadnike rođenih u horoskopskom znaku Lava što ih očekuje na ljubavnom planu u mjesecu OKTOBRU…

U nastavku opširnije…

Za one koji su u vezi:

Za pripadnike ovog znaka zodijaka i kada je ljubav i ljubavni život u pitanju, mjesec će biti vrlo pogodan i uspješan za ljubav i ljubavne odnose. Tijekom cijelog mjeseca osjećat ćete se posebno nježno i emotivno.

Svakodnevno ćete partneru davati do znanja raznim gestama i raznim ljubavnim izjavama koliko vam znači. Takvo ponašanje vrlo će pozitivno djelovati na vašeg partnera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To će vašu vezu podići na jednu višu razinu i stvoriti još veću bliskost među vama. Možda nećete dobiti istom mjerom od partnera koliko ćete dati, ali ono što je sigurno, je da će i vama partner uzvraćati nježnost i ljubav.

Cijeli mjesec bit će prožet dobrim raspoloženjem, bez tenzija i neugodnih situacija. Mjesec će biti obilježen ljubavi i može se reći da će ovaj mjesec biti najuspješniji po pitanju ljubavnih odnosa od početka godine.

 

Za one koji nisu u vezi:

Za pripadnike ovog znaka koji su slobodni, mjesec možda neće ispuniti sva očekivanja. U prvoj polovici mjeseca, jednostavno bit ćete nedostupni gotovo svima, pa tako i suprotnom spolu. Tko god vam pokuša prići, vi nećete prihvatiti i kulturno ćete izbjeći svaki oblik komunikacije ili eventualnog udvaranja.

U drugoj polovici mjeseca, bit ćete puno dostupniji, a samim time otvorit će se mogućnosti da upoznate neke osobe. Međutim, u ovom periodu nećete vjerovati sami sebi, a posebno nekom drugom. Upoznat ćete jednu osobu, ali stalno ćete preispitivati sami sebe i postavljati si pitanja da li je ispravno da se upustite u nešto više.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nećete vjerovati ni u namjere te osobe. U svemu će biti prisutna velika doza skeptičnosti i nepovjerenja. Zbog straha, neodlučnosti i nepovjerenja, nećete se upustiti u neki oblik veze i u idući mjesec ćete ući kao slobodni.