LAV- LJUBAVNI MJESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR

Zvijezde donose prognozu o ljubavnim zbivanjima kada su u pitanju pripadnici rođeni u znaku LAVA za mjesec OKTOBAR…

U nastavku opširnije…

 

Za one koji su u vezi:

Za pripadnike ovog znaka koji su vezi, mjesec će biti više nego aktivan i dinamičan. Na svakom planu vašeg života, imat ćete jako puno obaveza i posla, te se nećete moći posvetiti dovoljno ljubavnom životu i partneru. Neočekivane situacije i posao, oduzimat će vam jako puno vremena.

Zbog toga sveg će trpiti vaš ljubavni život. Većina vaše pažnje i energije, bit će usmjerena na obaveze koje će se naći pred vama. Nažalost, vaš partner neće imati previše razumijevanja prema vašem rasporedu i konstatno će prigovarati i govoriti kako ga zapostavljate. Vaš partner počet će sumnjati u vas i stvorit će se ljubomora. Pomislit će da niste iskreni i da se u vašem životu pojavila druga osoba kojoj posvećujete svoje vrijeme.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Tražit će od vas da uvijek bude u toku gdje se nalazite, kao što će tražiti od vas da svaki svoj slobodni trenutak provedete zajedno. Ukoliko ne uspijete objasniti partneru vašu situaciju i ukoliko ga ne uspijete razuvjeriti da ne postoji treća osoba, vaš problem bi se mogao nastaviti i u idućem mjesecu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LAV- LJUBAVNI MJESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top