BLIZANCI! Ljubavni MJESEČNI horoskop za OKTOBAR!

Za one koji su u vezi:

Budite spremni na sve izazove koji će se izroditi u ovom mjesecu. Neke svoje osobine nećete moći kontrolirati, kao što je tvrdoglavost,  a to bi se moglo odraziti na vaš ljubavni život. Najčešće ćete pokušavati istjerati svoje  zamisli, ideje i stavove, ne obazirući se na partnera.

Međutim, reakcija vašeg partnera će biti ono što će vas iznenaditi. Naići ćete na suprostavljanje, a na to se ne može reći da ste navikli.Vaša obostrana tvrdoglavost i manjak kompromisa, dovest će do toga da ćete određene situacije i rasprave provlačiti kroz nekoliko dana i to bez uspješnog ishoda. Ako ne pronađete kompromis, cijeli mjesec će vam proteći u napetosti, raspravama i svađi.

Ukoliko uspijete obostrano obuzdati vašu međusobnu tvrdoglavnost, inat i nepopuštanje, sredinom mjeseca naići ćete na jedno mirnije razdoblje po pitanju vašeg ljubavnog života u kojemu ćete se moći prepustiti nekim ljepšim romantičnim situacijama. Najveća prepreka u vašem ljubavnom životu koja će vas pratiti u ovom mjesecu, bit će vaša obostrana tvrdoglavnost, nepopuštanja i nedostatak kompromisa.

 

Nastavak na idućoj stranici…

BLIZANCI! Ljubavni MJESEČNI horoskop za OKTOBAR!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top