BIK – Mjesečni LJUBAVNI horoskop za OKTOBAR!

Za one koji su u vezi:

Vaše ponašanje, misli i postupci, ovaj mjesec bit će  nejasni i promjenjive priprode. U određenim trenutcima, nećete znati što zapravo želite. Položaj planeta i utjecaj zvijezda, ne utječe dobro kada je vaš zodijak u pitanju i kada je u pitanju vaš ljubavni život. Počet ćete sumnjati u svoje osjećate prema partneru i postavljat ćete si pitanja, da li se vidite i u budućnosti pored svog partnera.

Počet ćete razmišljati o nekim drugim osobama. Nedostajat će vam druženje i društvo sa nekim drugim osobama. U pojedinim trenutcima, sami sebe nećete moći prepoznati. Nećete sami sebi biti jasni. Često će vam smetati i sama pristunost partnera. Nećete se moći oteti mislima o nekom slobodnijem životu u kojemu bi mogli raditi što i kako želite i  s kim želite. Morat ćete srediti nemir u svojoj glavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Morat ćete shvatiti da li su se vaši osjećaji prema partneru zaista promijenili ili ste samo upali u krizu kada želite neku vrstu promjene. Što prije sredite nered u glavi, jer će vas takvo ponašanje udaljiti od partnera ukoliko dugo potraje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

BIK – Mjesečni LJUBAVNI horoskop za OKTOBAR!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top