ZVIJEZDE OTKRIVAJU za svakog znaka kako podnosi..

ZVIJEZDE OTKRIVAJU za svakog znaka kako podnosi..

21 rujna, 2020 0 By Admin

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Lav kad voli, voli do bola. Možda je Lav zodijak koji uz Rakove najemotivnije osjeća ljubav. Kada je povrijeđen i ostavljen, svijet mu se sruši i ne zna što će sa sobom. Tada ima osjećaj da ga nitko na cijelom svijetu ne razumije. Specifično je za Lava što kada netko drugi pati, uvijek svojim pristupom, riječima i savjetima zna pomoći drugima, ali kada je on u pitanju, tada nema riješenje i ne zna kako da se nosi sa svojim bolom.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Za ovaj zodijak mnogi će reći da je bezosjećajna, međutim to je daleko od prave istine. Djevica je također kao i Blizanac radoholičar i isto će se ubijati od posla samo da što više skrene misli i bol koji joj je na duši i u srcu. Ona ne progovara drugima o svojoj boli, nego ju nosi u sebi i sama se nosi sa njom kako najbolje zna i umije. Ako ikada i progovori, onda je to tek što najjači stupanj boli popusti. Ali djevicu nikada do kraja ne pusti bol. Ona kad voli, voli za cijeli život, samo ne istim intenzitetom, nego pospremi tu ljubav u ladicu srca.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vaga je također specifična u ljubavi kada je ostavljena i kada pati. Vaga će se sasvim uspešno nositi sa svim drugim problemima i za svaki će naći riješenje i izlaz. Međutim, kada je riječ o ljubavnoj boli, čak ni Vaga nema recept za to. Vaga pati do bola, a najviše  ju boli saznanje kako možda više nikada neće biti sa svojim voljenim. Ne pomažu joj za utjehu nikakvi savjeti, nikakve aktivnosti niti išta slično. Ona pati sve dok bol sama od sebe ne popusti. Često potraži utjehu u hrani.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Škorpija se također relativno lako nosi sa svim problemima osim sa ljubavnim. Kada pati, nema toga na svijetu što bi joj moglo ublažiti bol. Potpuno se zatvori u sebe, digne zidove, ne da nikome da joj priđe i samo šuti. Najčešće se zatvori u kuću i ne izlati dok ne preboli, osim ako baš mora. Problem je što jako dugo pati, a često nikada ne preboli do kraja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3