PRECIZAN TEST LIČNOSTI! Odaberi ruž za usne i saznaj…

PRECIZAN TEST LIČNOSTI! Odaberi ruž za usne i saznaj…

19 rujna, 2020 0 By Admin

Muškarci žene koje preferiraju crvenu boju ne gledaju samo kao zavodnicu, nego nekoga ko je inteligentan, tko se ističe u masi, koji zrači sa samopouzdanjem i koje se ne boje ničega. Žene koje vole crveni ruž su apsolutno zavodnice koje uz malo šarma mogu zavesti gotovo svakog muškarca i malo kojeg muškarca mogu ostaviti ravnodušnim.

 

RUŽ ZA USNE 3

Ovu boju ruža će definitivno koristiti žena koja po ničemu ne želi biti upečatljiva. Vjerojatno ne koristite drugi make-up osim ove blage bojice ruža i maskare za trepavice. Niste opterećeni fizičkim izgledom i niste osoba koja je u svako doba dana sređena tip-top. Vaš način zavođenja je na sasvim jedan drugi način.

Vi volite više prirodan izgled. Vjerojatno vam je i ponašanje prirodno i jednostavno. Takve osobe su rijetke. Svi pokušavaju biti drugačiji, ali to malo kome uspjeva. Upravo ste vi drugačiji, jer ste ono što jeste, bez glume i bez uljepšavanja stvarnosti i upravo to vas čini posebnom i drugačijom.

Kada muškarac to prepozna kod vas, ne pušta vas. Činit će sve da vas osvoji i da se izbori za vašu ljubav. Vi ste možda i najveća zavodnica, jer posjedujete nešto što se jedino može imati prirodnošću, a to je na cijeni uvijek bilo i biti će.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3