OVA 4 horoskopska znaka više vole svoju SLOBODU i…

OVA 4 horoskopska znaka više vole svoju SLOBODU i…

14 rujna, 2020 0 By Admin

RIBE:

Ribe su zaista horoskopski znak koji zaista uživa u svojoj samoći i slobodi. One su često same sebi dovoljne. Ribe se također kao i Rakovi odlično osjećaju u krugu svog doma i uvijek će pronaći neku zanimaciju, aktivnost i vrstu posla sa kojim će upotpuniti svoje vrijeme i istinski uživati u tome.

Ribe su velike spavalice i mogle bi prespavati pola svoga života. S druge strane koliko god vole spavati, istovremeno su svijesne da je to uzaludno potrošeno vrijeme ionako kratkog života, pa kad god mogu odupru se spavanju i žive život. No bez obzira na to, ipak puno vremena provedu spavajući.

Riba je svestrana i sama sebi može napraviti ugodnu i zanimljivu atmosferu. Ona će ako odluči savršeno se provesti u svome domu, ali isto tako nikakav problem joj nije da potpuno sama izađe u večernji ili noćni izlazak, jer zna da će ako bude htjela, lako pronaći društvo s kojim će upotpuniti svoje vrijeme i zabavu.

 

 

JARAC:

Jarac je horoskopski znak koji se ne voli previše isticati u društvu, biti u centru pažnje i da je sve usmjereno na njega. Jarac je znak koji najviše zapravo od svih zodijaka voli svoju samoću. On se često ne snalazi ni u krugu osoba koje vrlo dobro poznaje. Za njega je takav vid druženja često iscrpljujuć i iz njega crpi ogromnu količinu energije. Tada jedva čeka da napusti društvo.

Nema veće sreće nego kada se vrati u svoj dom gdje će pronaći mir. Prepustiti se samom sebi i uživanju u aktivnostima ili hobijima koje voli, poput slušanju dobre muzike. Situacija je vrlo slična i kada je ljubav u pitanju. Svaki vid druženja, bilo to društvo ili partner, njega poprilično iscrpljuje.

Osim toga, Jarac voli svoju slobodu i ne voli nikome polagati račune. Još manje da si netko daje pravo da ima kontrolu nad njegovim životom i da zna svaki korak gdje se i s kim kreće. Ali kada Jarac ipak pronađe nekoga koga istinski voli i tko će njega istinski voljeti, u tom slučaju nema što neće napraviti za voljenu osobu.

Stranice: 1 2