Preko noći je prestao da te voli, a djelovao je tako zaljubljen…

13 rujna, 2020 0 By Admin

Umjesto da se tada žena zapita, kako je moguće da kroz tako vrlo kratko vrijeme ona postane centar njegovog svijeta, ona povjeruju u tu situaciju. Uživa u spoznaji da je nekome sve na svijetu. To nisu iskreni osjećaji koliko god izgledalo da jesu. To je samo trenutni zanos uzrokovan usamljenošću i željom za osjećajem pripadnosti i takav osjećaj često brzo jednostavno nestane.

Osim toga, još jedan od razloga je što su muškarci najčešće lovci. Oni vole osvajati, a kada osvoje, za njih više niste zanimljivi. Još jedan od razloga je što se boje i ne žele vezati. Oni vole svoju slobodu i kada shvate da gube osjećaj za slobodom, jednostavno se povuku.

Postoji i ona vrsta muškaraca koje možete zadržati jedino ako ih držite na određenoj distanci. Takvim muškarcima nikada ne smijete priznati koliko su vaši osjećaji snažni. Nikada im ne smijete govoriti da ne bi mogli bez njih ili da ne znate što bi bez njega.

Kada tako nešto osjete, onda izgube interes za ženom i njihovi osjećaji počnu slabiti. To su sve ekstremne situacije koje ne može svaka žena prepoznati kod muškarca. Žena se jednostavno ponaša nagonski i u skladu sa svojim osjećajima, ne znajući da upravo time neće moći zadržati muškarca.

Stranice: 1 2