Žena je najljepša i najpametnija oko i nakon 40-te godine.

Žena je najljepša i najpametnija oko i nakon 40-te godine.

7 rujna, 2020 0 By Admin

Ako nas nije ništa impresioniralo na ženi od maloprije navedenog, a da je pri tome na prvi pogled zaista fizički prekrasna, ta njena fizička ljepota se jednostavno izgubi. Žena koja posjeduje sve navedeno, a da pri tome njen vanjski izgled nije ona vrsta izgleda koji osvaja na prvi pogled, ona jednostavno postaje prekrasna.

Zašto je žena najljepša nakon 40-te godine?

Ono što najviše impresionira okolinu, a nije navedeno do sada i ono čime najviše osvajamo ljude oko nas je upravo ženin šarm, njen seksipil, njena pozitiva, način na koji zrači i  njena inteligencija.

Žene nakon 40-te godine krcate su iskustvom, znanjem, mudrošću, kao što su i vrlo pametne i točno znaju kako i kada da upotrijebe određene vještine da bi impresionirale nekoga. One znaju kako zračiti i kako prenijeti svoju pozitivu na druge ljude. Znaju, da im nije potrebna neka preizazovna odjeća da bi privukle svu pažnju na sebe. Sve to jednu ženu čini prekrasnom, bez obzira na njen vanjski izgled.

Ono što žena zna sa 40 godina, ne zna sa 20 godina.

Svo to nakupljeno znanje i iskustvo, zna kako i kada da iskoristi i kako će najbolje impresionirati ljude oko sebe.

Nije ni čudo što muškarci više vole starije žene. Čak se mnogo mlađih muškaraca izjasnilo da im se više sviđaju starije žene.

Najdraža izreka im je “žene su kao vino, što starije, to bolje”.

Svima nam je znana ta izreka.

 

 

 

Stranice: 1 2