VAGA! -LJUBAVNI HOROSKOP za mjesec SEPTEMBAR

Zvijezde otkrivaju o ljubavnom životu kada je u pitanju horoskopski znak Vage za mjesec Septembar za slobodne Vage i one u vezi…

U nastavku više

 

Za one koji su u vezi:

Naredni period, kada je ovaj zodijak u pitanju, neće ispuniti sva očekivanja. Položaj planeta i utjecaj zvijeda nije naklonjen ovom zodijaku. Moguće se razne nepovoljne situacije na ljubavnom planu. Energija ovog zodijaka neće biti pravilno usmjerena. Svojim postupcima, najviše će raditi protiv sebe samog. Bit ćete izloženi konstantnom stresu.

Položaj planeta nikako ne pogoduje ovom zodijaku. Već krajem mjeseca i početkom idućeg mjeseca, situacija će se drastično promijeniti i ponovo ćete se vratit u vašu standardnu kolotečinu, kao i društvenom životu. Ova zodijak se uvijek svojom upornošću izbori za ono što hoće i želi. Ne odustaje dok ne ubijedi partnera i dok ne postigne svoj cilj. Međutim, ovaj mjesec neće biti takav slučaj.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

Vaša dominacija neće dolazit do izražaja, a to su situacije u kojoj se ne snalazite najbolje. Savjetujemo da ne forsirate ništa, nego da pričekate povoljnije vrijeme. Forsiranje bi moglo donijeti samo nemire i žustre svađe. Tijekom mjeseca, rijetke će biti one situacije koje će se odvijati u pravcu kakvom želite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

VAGA! -LJUBAVNI HOROSKOP za mjesec SEPTEMBAR

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top