LAV!-LJUBAVNI HOROSKOP za mjesec SEPTEMBAR

Zvijezde imaju različite prognoze kada su u pitanju zauzeti Lavovi i  slobodni. Jedni će uživati, dok one druge čeka borba.

Zvijezde otkrivaju o ljubavnom životu za mjesec Septembar za slobodne Lavove i one u vezi…

U nastavku opširnije…

 

Za one koji su u vezi:

Položaj planeta ne pogpoduje na planu ljubav kada je vaš zodijak u pitanju. Mjesec će biti prožet nesigurnošću i nervozom. Preispitivat ćete svaki svoj potez, a isto tako i svaki potez partnera. Pratit će vas osjećaj da sve što napravite, napravite krivo. Isti takav stav imat ćete i kada je vaš partner u pitanju.

Bit ćete puni kritika i prigovora. To bi moglo unijeti nemir i nervozu u vaš zajednički ljubavni život. Iz ničega ćete ponekad napraviti problem. Od sitnica ćete napraviti krupne stvari. Stvarat ćete problem u situacijama gdje zaista neće biti potrebno. Bit ćete veoma nesigurni i neodlučni i oko svega ćete imati dvojbe i nećete znati kako da postupite.

Vaš partner neće imati razumijevanja prema takvim situacijama. Mogao bi vam prigovoriti. Vi nećete dobro prihvatiti prigovore što će razultirati burnim svađama. Tek krajem mjeseca, uspjet ćete posložiti nered i nemir u glavi i drugačije sagledati situacije.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Poboljšat ćete i svoj stav i reakcije prema partneru. Krajem mjeseca situacija će se smiriti. Vaš odnos će se također poboljšati, iako će se i dalje u zraku osjećati tenzije.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LAV!-LJUBAVNI HOROSKOP za mjesec SEPTEMBAR

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top