DJEVICA – LJUBAV u OKTOBRU: Za Djevice u vezi nemamo dobre vijesti, a evo zašto će slobodne Djevice 24. Oktobar pamtiti zauvijek!

DJEVICA – LJUBAV u OKTOBRU: Za Djevice u vezi nemamo dobre vijesti, a evo zašto će slobodne Djevice 24. Oktobar pamtiti zauvijek!

28 rujna, 2023 0 By Admin

Djevica – ljubav u Oktobru: Zvijezde imaju različite prognoze kada su u pitanju zauzeti  i  slobodni. Jedni će uživati, dok one druge čeka borba.

Zvijezde otkrivaju o ljubavnom životu za mjesec Oktobar za slobodne Djevice i one u vezi…

U nastavku opširnije…

 

Za one koji su u vezi:

Položaj planeta ne pogpoduje na planu ljubav kada je vaš zodijak u pitanju. Mjesec će biti prožet nesigurnošću i nervozom. Preispitivat ćete svaki svoj potez, a isto tako i svaki potez partnera. Pratit će vas osjećaj da sve što napravite, napravite krivo. Isti takav stav imat ćete i kada je vaš partner u pitanju.

Bit ćete puni kritika i prigovora. To bi moglo unijeti nemir i nervozu u vaš zajednički ljubavni život. Iz ničega ćete ponekad napraviti problem. Od sitnica ćete napraviti krupne stvari. Stvarat ćete problem u situacijama gdje zaista neće biti potrebno. Bit ćete veoma nesigurni i neodlučni i oko svega ćete imati dvojbe i nećete znati kako da postupite.

Vaš partner neće imati razumijevanja prema takvim situacijama. Mogao bi vam prigovoriti. Vi nećete dobro prihvatiti prigovore što će razultirati burnim svađama. Tek krajem mjeseca, uspjet ćete posložiti nered i nemir u glavi i drugačije sagledati situacije.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Poboljšat ćete i svoj stav i reakcije prema partneru. Krajem mjeseca situacija će se smiriti. Vaš odnos će se također poboljšati, iako će se i dalje u zraku osjećati tenzije.

 

Za one koji su slobodni:

Za slobodne pripadnike ovog zodijaka, mjesec će biti povoljan. Osobe rođene u ovom znaku, neće se pretjerano zamarati time što su slobodni i što kraj sebe nemaju svoju srodnu dušu. Neće ništa forsirati i uživat će u svojoj slobodi. Sredinom mjeseca dobit će informaciju da je bivši partner uplovio u bračne vode što će malo uzdrmati njihov svijet. Vrlo brzo vratit će se na svoj put i prestati razmišljati o tome.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

24. u mjesecu pripadnicima ovog znaka, pojavit će se osoba za koju ćete pokazati priličan interes. Razvit će se prijateljstvo koje će biti popraćeno čestim kontaktom. Pojavit će se obostrana želja i obostrane emocije. Odmah ćete osjetiti da je to nešto posebno, osjećat ćete da je to vaša srodna duša. Vaša veza bit će drugačija od svih prijašnjih.