RIBE – LJUBAV u OKTOBRU: Previše ste suza prolili zbog ljubavi, a sada vam osmijeh neće silaziti s usana, jer ljubav će carovati u vašem životu!

RIBE – LJUBAV u OKTOBRU: Previše ste suza prolili zbog ljubavi, a sada vam osmijeh neće silaziti s usana, jer ljubav će carovati u vašem životu!

28 rujna, 2023 0 By Admin

Ribe – ljubav u Oktobru. Zvijezde donose horoskop pripadnicima horoskopskog znaka RIBE za oktobar kada je u pitanju ljubav i ljubavni odnosi. U nastavku opširnije

 

Za one koji su u vezi:

Za pripadnike ovog znaka koji su u vezi, bit će dinamičan, promijenljiv i buran mjesec po pitanju ljubavnog života. Raznih zbivanja neće nedostajati. Bit će i razočaranja, tuge ali i sreće. U prvoj polovici mjeseca, vaš partner će imati potrebu da provoditi više vremena sa vama nego inače.

Zbog obaveza, posla i ostalih dešavanja, nećete moći ispuniti partnerove želje. Vaš partner neće imati razumijevanja, te će vam prigovarati. Takve situacije često se završavati svađama i dugim raspravama. Iza dvadesetog u mjesecu, vaš život kao i obaveze će se stabilizirati. Imat ćete više vremena i više onog vremena kojeg ćete moći posvetiti partneru. To će se odraziti na vašu kvalitetu veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaše češće zajedničko druženje povoljno će utjecati na partnera. Nestat će nemir koji se uvukao u vaš ljubavni život i neko vrijeme imat ćete mirne i skladne odnose. Nećete zamjeriti partneru na takvom ponašanju, jer za vaš znak je karakteristično da uvijek pronađete razumijevanje za razne situacije.

 

Za one koji nisu u vezi:

Kada se radi o slobodnim pripadnicima ovog zodijaka, radit ćete na tome da pored sebe imate voljenu osobu. Dugo ste sami i iako vam takav način života čak i paše, ipak čeznete za blizinom voljene osobe.

Mjesec bi vam mogao donijeti brojna poznanstva. Možda najviše preko nekih društvenih mreža, iako druženja i novih lica neće manjkati i kada nije u pitanju virtualni život.

Posvetit ćete se sebi i kvalitetnijem načinu života. Prihvatit ćete svaki poziv prijatelja i dosta vremena ćete provoditi družeći se sa dragim ljudima.

U vašim izlascima, zapet će vam za oko jedna osoba koju ne znate od prije. Preko treće osobe, uspjet ćete ostvariti kontakt sa tom osobom i upoznati se. Međutim, vrlo brzo ćete shvatiti da je to samo još jedna u nizu osoba koja nije vrijedna vaše pažnje i vašeg vremena.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

SLučajan susret sa bivšim partnerom potaknut će bujicu emocija i sjećanja. Zapravo, shvatit ćete da ta ljubav i dalje živi u vama. Susret s bivšim sve će promijeniti, jer ćete nastaviti tamo gdje ste nekad stali, ali, ovaj put ćete opstati i trajati.