BIK- LJUBAVNI MJESEČNI HOROSKOP za SEPTEMBAR

Zvijezde donose vijesti pripadnicima horoskopskog znaka BIKA za septembar kada je u pitanju ljubav i ljubavni odnosi. U nastavku opširnije…

 

Za one koji su u vezi:

Za pripadnike ovog znaka koji su u vezi, bit će dinamičan, promijenljiv i buran mjesec po pitanju ljubavnog života. Raznih zbivanja neće nedostajati. Bit će i razočaranja, tuge ali i sreće. U prvoj polovici mjeseca, vaš partner će imati potrebu da provoditi više vremena sa vama nego inače.

Zbog obaveza, posla i ostalih dešavanja, nećete moći ispuniti partnerove želje. Vaš partner neće imati razumijevanja, te će vam prigovarati. Takve situacije često se završavati svađama i dugim raspravama. Iza dvadesetog u mjesecu, vaš život kao i obaveze će se stabilizirati. Imat ćete više vremena i više onog vremena kojeg ćete moći posvetiti partneru. To će se odraziti na vašu kvalitetu veze.

Vaše češće zajedničko druženje povoljno će utjecati na partnera. Nestat će nemir koji se uvukao u vaš ljubavni život i neko vrijeme imat ćete mir i skladne odnose. Nećete zamjeriti partneru na takvom ponašanju, jer za vaš znak je karakteristično da uvijek pronađete razumijevanje za razne situacije.

 

Nastavak na idućoj stranici…

BIK- LJUBAVNI MJESEČNI HOROSKOP za SEPTEMBAR

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top