Između brojeva, nalazi se riječ. Možete li otkriti tu riječ?

Između brojeva, nalazi se riječ. Možete li otkriti tu riječ?

20 kolovoza, 2020 0 By Admin

Na tamno ljubačastoj podlozi napisano je mnogo brojeva. Na svakih nekoliko brojeva, nalazi se po jedno slovo. Slova su poredana kronološki i skup tih slova tvore jednu riječ.

Nećemo vam otkriti do samog kraja o kojoj riječi se radi. Ono što možemo otkriti je to, da je riječ duža i da riječ koju trebate pronaći je naziv jedne države.

Vaš zadatak je da otkrijete sva slova koja se nalaze između brojeva i da ta pronađena slova spojite i time ćete dobiti riječ koju smo vam vješto sakrili.

Koliko god možda zvuči jednostavno i koliko god možda izgleda jednostavno, ustvari nije. Dovoljno je da preskočite jedno slovo, odnosno da vam promakne ili da ga ne primjetite i već ćete se izgubiti, te ćete morati početi iz početka.

Uzmite si malo vremena, pažljivo i polako pregledavajte brojeve i pamtite ili si zapišite svako slovo na koje naiđete. Pojam, odnosno riječ koju trebate pronaći smo prilično dobro sakrili i nećete ju baš tako lako moći pronaći.

Osim toga, skrivena riječ nije riječ koju inače upotrebljavamo u svakodnevnoj komunikaciji, pa vam samim time neće biti poznata i to će dodatno otežati ovaj naš zadatak koji smo vam pripremili.

Budući da se ne radi o riječi koju inače upotrebljavamo u svakodnevnoj komunikaciji, trebat ćete otkriti većinu slova da bi eventualno mogli naslutiti o kojoj se  točno riječi radi. Nećete moći pogoditi ili naslutiti nakon par otkrivenih slova.

Vjerujemo da će većina vas uspješno riješiti ovu skrivalicu, jer za nju nije potrebna nikakva vještina ili znanje. Za ovu skrivalicu potrebno je malo vašeg vremena, malo koncentracije i dobro zapažanje.

Ukoliko se spetljate i ne uspijete pronaći riječ, nemojte odustati. Pokušajte još jednom sve iz početka uz samo malo više pažnje i koncentracije. Nije jednostavno, ali nije ni previše komplicirano.

Sigurni smo da svatko od vas može riješiti ovu skrivalicu ako se samo malo potrudi. Ne brzajte, nego pažljivo i polako red po red pregledavajte brojeve i tražite slova koja se nalaze između tih brojeva.

Bit ćete zadovoljni kad pronađete riječ, jer sigurni smo da će biti i onih koji ipak neće uspjeti, jer neće svatko imati strpljenja za skrivalicu.

Pišite nam u komentare riječ koju ste pronašli, naravno ako ste ju pronašli i koliko vam je trebalo vremena.

Dakle, kako smo vam na samom početku rekli da ćemo vam na kraju otkriti o kojoj se točno skrivenoj riječi radi, to ćemo vam otkriti sada. Između mnogo brojeva nalaze se sljedeća slova: A, R, G, E, N, T, I, N, A

Sada je svima jasno da je skrivena riječ “Argentina”.

Stranice: 1 2