Bravo za svakog tko otkrije koja se riječ krije…

Bravo za svakog tko otkrije koja se riječ krije…

19 kolovoza, 2020 0 By Admin

Ovo zaista neće biti lak zadatak za vas. Riječ je poznata ali kada je ovako napisana i kada slova fale, teško je otkriti o kojoj se riječi radi. Uzmite malo svog vremena i pokušajte odgonetnuti koja slova fale i pokušajte sastvati riječ. Ovu igru jako volite  i zato vam ju pripremam svaki dan. Volite sve igre ali opet neke više, a neke manje.

Ja vam češće pripremam one koje više volite. Ako se pitate kako znam koje više volite, reći cu vam i to. Svaki dan čitam vaše komentare i na osnovu tih komentara zakljucim koje najviše volite. I za ovu igru ćete vi također pisati svoja riješenja na fb stranici i podijeliti svoja riješenja sa drugima. Drugi isto pišu svoja riješenja i dijele sa vama.

Bit će onih koji će pogoditi i onih koji neće ali sigurna sam da nitko neće moći vrlo brzo riješiti. Ipak će vam biti potrebno dosta vremena da  otkrijete. Ova igra ne spada u one lakše i vjerujem da ćete se namučiti dok riješite, ali sada cu vam otkriti sve. Otkrit  cu vam koja slova fale i koja je skrivena riječ

 

Slova koja nedostaju su:

A, D, L

Skrivena riječ je:

SLADOLED

Slika prikazuje koja slova nedostaju i koja je skrivena riječ

Stranice: 1 2