Koja riječ je skrivena? Sigurno nećete svi pogoditi!

Koja riječ je skrivena? Sigurno nećete svi pogoditi!

13 kolovoza, 2020 0 By Admin

Sve što je za ovu skrivalicu potrebno je malo vašeg slobodnog vašeg vremena, malo strpljenja, dobar vid i naravno volja i želja da se zabavite.

Skrivalica nije jednostavna jer sam boju slova, odnosno skrivenu riječ napisala u gotovo istoj boji kao što je podloga Osim toga, određena slova su sakrivena iz zvijezdica, pa se samim time ni ne vide. Ali, sigurna sam da će većina vas i bez slova koja nisu vidljiva, uspješno riješiti ovu skrivalicu.

Kao i u svakoj do sada, uvijek ima onih koji ne uspiju doći do riješenja. Ima i onih koji misle da su ju pronašli, pa ju napišu u komentar, ali ona ne bude točna. Zato, svaki put vam ja napišem i otkrijem o kojoj se riječi radi, tako da oni koji ne otkriju, a zanima ih koja je, mogu pročitati. Isto kao što oni koji pogode, mogu provjeriti da li je točno to što su pronašli.

Sada ću vam otkriti koja je to skrivena riječ…

Dakle…

Skrivena riječ je:

Suncokret

Da li je i vaše riješenje bilo suncokret? Jeste li uspjeli pronaći i pogoditi prije nego ste pogledali u riješenje?

Nadam se da ste uživali i u ovoj skrivalici. Pišite u komentare na Fb stranici da li vam je bila lagana, teška ili čak preteška. Pišite koliko vam je trebalo vremena da dođete do riješenja. Napišite slobodno svoje pohvale, ali isto tako i kritike ako ih imate.

 

Stranice: 1 2