Samo za one sa izvrsnim vidom! Pogodite SKRIVENI BROJ!

Samo za one sa izvrsnim vidom! Pogodite SKRIVENI BROJ!

3 kolovoza, 2020 0 By Admin

Onim drugima je potrebno malo više vremena. Dok uvijek ima i onih koji na kraju ne dođu do riješenja. Smatram da ovo mogu svi riješiti, samo nekima koji ne riješe, fali upornosti i volje. To je sve što vam treba kad su u pitanju skrivalice u kojima treba pronaći broj ili riječ, dok u matematičkim zadatcima ipak već treba neko znanje.

U svakom slučaju, ja ću vam kao i svaki puta do sada napisati riješenje i otkriti što sam ja to vama sakrila. Ali, vi to već znate. Na taj način svima bude dostupno riješenje. Pa tako oni koji pogode, a ipak iz nekog razloga nisu sigurni da li je točno što su vidjeli i otkrili, moći će provjeriti. Isto tako oni koji ne uspiju uočiti broj, a zanima ih koji je i oni će moći provjeriti i saznati o kojem se broju radi.

Sada smo došli do kraja i sada ću vam otkriti riješenje današnje skrivalice, odnosno otkrit ću vam koji sam vam broj sakrila…

Dakle..

Sakriveni broj je:

260

Da li je to broj koji ste i vi vidjeli!? Pišite svoje komentare na Fb stranici. Pišite kao i uvijek i vaša riješenja i da li vam je bilo lagano ili teško ili ipak preteško i ipak niste uspjeli doći do riješenja. Nadam se da vam se dopalo i da ste uživali kao i svaki puta do sada.

 

Na slici je jasno vidljiv skriveni broj

Stranice: 1 2