TEŽAK IZAZOV! Tko ipak vidi koja je skrivena riječ?

28 srpnja, 2020 0 By Admin

Za danas sam vam pripremila skrivalicu u kojoj morate pronaći skrivenu riječ. Na šarenoj podlozi ubacila sam malo šarenila da vam otežam i ispisala jednu riječ koju sam sakrila. Riječ je vrlo dobro sakrivena i nećete ju moći baš sa lakoćom otkriti.

Skrivena je dobro, ali opet ne tako dobro da nije uočljiva i vidljiva. Kao i svaki put do sada  i sada će biti onih koji će u trenu otkriti skrivenu riječ. Biti će onih kojima će trebati malo više vremena i onih koji ju ipak neće pronaći iz nekog razloga. Smatram da ju svatko može pronaći. Ne bi bilo zanimljivo da ju je nemoguće pronaći. Isto tako smatram da ne bi bilo zanimljivo ni da je previdljiva.

Zato uvijek napravim balans da je vidljiva, ali da vam treba malo vremena i truda da ju pronađete. Ako iz nekog razloga ne uspijete pronći, moći ćete svi pročitati riješenje. Znate već da ja svaki put napišem riješenje. Na taj način oni koji pronađu riječ mogu provjeriti jesu li u pravu i oni koji ne pronađu, a zanima ih koja je, mogu lako saznati. Sada ću vam napisati i otkriti riješenje ove današnje igre…

Skrivena riječ je:

AUTOPUT

Da li je autoput i vaše riješenje ove igre?

Pišite svoje komentare i riješenja na fb stranici i zabavite se međusobno čitajući komentare i riješenja jedni od drugih. Ne brinite, već sutra ću vam pripremiti nove i zanimljive igre.

Na slici je napisana skrivena riječ, odnosno riješenje skrivalice.

 

Stranice: 1 2