Svaka čast onome ko otkrije ovu skrivenu riječ

27 srpnja, 2020 0 By Admin

Ovo može riješiti svatko. Sve što vam treba je malo vašeg slobodnog vremena, malo volje i upornosti i dobrar vid i zapažanje. Sigurna sam da će biti više vas koji ćete riješiti ovu skrivalicu, nego onih koji ipak neće uspjeti.

Ali, ne zamarajte se ako ne uspijete, a zanimat će vas što sam sakrila. Zašto to kažem!? Zato što vam ja svaki put napišem riješenje zadatka, odnosno skrivalice. Tako ću naravno napraviti i ovaj put. Svi ćete moći saznati sakrivenu riječ i oni koji uspiju i oni koji iz nekog razloga ne uspiju. Znam da sam malo zakomplicirala sa ovom skrivalicom, jer sam prilično dobro sakrila riječ, isto kao što sam i podlogu zakomplicirala.

Sada ću vam napokon otkriti koja je riječ sakrivena…

Dakle, skrivena riječ je:

TOBOGAN

Jeste li pogodili? Da li je tobogan riječ koju ste i vi pronašali? Da li vam je bila prelagana ili preteška današnja skrivalica? Pišite u komentare na Fb stranici vaša riješenja i zabavite se. Isto tako možete usporediti svoje odgovore sa odgovorima drugih. Slobodno može pisati kritike isto kao što pišete i pohvale.

Sigurna sam da vam se i sviđa današnja riječ, pogotovo ženskom dijelu. Žene većinom vole cvijeće, što naravno ne znači da muškarci ne vole, ali smatram da ipak više žena uživa u mirisnim cvijetićima.

Priložit ću vam i sliku na kojoj se jasno vidi skrivena riječ i gdje se ona točno nalazi.

 

Stranice: 1 2