JAKO TEŠKA SKRIVALICA! Na slici su 2 životinje! Koje?

25 srpnja, 2020 0 By Admin

Ono što je sigurno je to, da sigurno nećete moći već na prvi pogled otkriti što se krije na pozadini slike.

Nekima će naravno trebati više vremena, nekima će trebati manje vremena, ali svakako će se svatko od vas trebati dobro zagledati u sliku da odgonetne što je sakriveno.

Znam da će biti i onih koji ipak na kraju neće moći  otkriti sakriveno. Zato, uzmite si malo svog slobodnog vremena, izoštrite vidi. Malo strpljenja, malo vremena i zabavite se. Za ovaj zadatak vam definitivno nije potrebno nikakvo znanje, već samo dobar vid i vrijeme.

Bit će onih koji će odmah pomisliti ” ma ja ništa ne vidim i nema šanse da mogu otkriti” , ali možete, vjerujte mi da možete, samo se trebate dobro zagledati u sliku. Dok će biti onih koji će vrlo brzo otkriti sakrivene životinje. To dosta naravno znači kakav netko ima vid i izoštreno oko.

Svi ćete na kraju moći saznati što sam sakrila, jer ću naravno, kao i svaki puta do sada, otkriti vam što sam sakrila. Znači, oni koji ne uspiju otkriti što sam vam sakrila, moći će vidjeti, odnosno pročitati, a i oni koji pronađu sakriveno, moći će provjeriti da li su pogodili.

Riješenje:

Na slici se nalaza dva delfina

Nadam se da je većina vas ipak na kraju pogodila i došla do riješenja. Pišite slobodno u komentare svoje pohvale, pišite i kritike ako ih imate. Pišite da li vam je ovo bilo jednostavno ili vam je pak bilo preteško. Pišite koliko vam je trebalo vremena da dođete do riješenja. Naravno da ću vam i dalje pripremati skrivalice, jer vidim da ih volite riješavati.

 

Stranice: 1 2