Tko ima izvrstan vid i zapažanje? Otkrijte što je sve na slici…

20 srpnja, 2020 0 By Admin

Za danas sam sam pripremila skrivalicu u kojoj morate otkriti što je na slici sakriveno, gdje i koliko se određenih, nazovimo predmeta, nalazi na slici.

To svakako neće biti ni malo lako. Predmeti su više nego dobro sakriveni i istančani do te mjere da je prilično teško uočiti ih.

Te predmete sam sakrila na podlozi koja predstavlja livadu, nego i veliku površinu trave. Negdje sam sakrila, neću više govoriti predmete, nego ću reći životinje. Dakle, na tu podlogu sam sakrila tri životinje. Vi morate otkriti koje tri životinje i gdje se one nalaze. Ovaj zadatak svakako neće biti ni malo lak i nije jedan od onih zadataka koji se može riješiti u nekoliko sekundi.

Za ovaj zadatak će vam trebati dosta vremena da bi otkrili o koje tri životinje se radi. Ovo je također vrsta igre u kojoj ne treba apsolutno nikakvo znanje. Treba vam samo malo vašeg vremena, koncentracije, upornosti i dobro i izoštreno oko. Te tri životinje su dobro skrivene, ali opet,nisu toliko dobro sakrivene da bi ovaj zadatak bio neriješiv.

Svatko ovaj zadatak može riješiti ako se samo malo potrudi. Na svemu što vam pripremam što uključuje mozgalice, skrivalice i matematičke zadatke, uvijek ima onih koji riješe zadatak. Uvijek ima i onih koji ga ne riješe nikako, jednostavno ne uspiju. Uvijek ima onih koji će već za dvije sekunde riješiti i onih kojima će biti potrebno dosta vremena da riješe.

Ja ću vam kao i svaki puta do sada, otkriti riješenje ove skrivalice. Otkrit ću vam gdje se nalaze skrivene životinje, koje su to životinje i koliko ih ima. Svi ćete moći saznati riješenje. I oni koji uspiju riješiti i oni koji ne uspiju iz nekog razloga.

Sada ću vam napisati riješenje ove skrivalice…

Skrivene životinje su:

Kokoš, medvjed i pas

Da li su to životinje koje ste i vi prepoznali i vidjeli? Jeste li uspjeli vidjeti i pronaći sve tri životinje ili možda samo jednu ili dvije? Pišite svoja riješenja putem komentara u fb stranici. Sada ću vam priložiti i sliku na kojoj se vidi gdje su životinje bile sakrivene.

 

Stranice: 1 2